Föreståndare till HVB-hem

Föreståndare till HVB-hem

Caremore Hulebäck är ett litet HVB-hem i en vacker fastighet utanför Lidköping. Enheten har 6 platser för pojkar 14-18 år med högre omhändertagandebehov samt psykosocial problematik som vårdas enligt SoL eller LVU.

Du skall ha högskoleexamen som arbetsgivaren bedömer som relevant, du bör ha några års erfarenhet som enhetschef, vara trygg både i din yrkesroll såväl som person. Du skall ha lätt för att samarbeta i en liten, sammansvetsad personalgrupp och vara flexibel i ditt yrkesutövande. Engagemang för vår målgrupp och ett intresse för samhällsfrågor ur ett socialt perspektiv är en självklarhet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 6 månaders provanställning tillämpas.

Godkänd vandelsprövning från Polisens misstanke- och belastningsregister samt körkort B är ett krav. Du skall kunna stå på IVOs tillstånd.

Skicka din ansökan till: jobba@caremore.se eller tryck på "Ansök nu" här nedan.

Rekrytering kommer att ske löpande.
Sista ansökningsdag 20/9 2018
Mer info
Kontaktperson Marie Björkman
Telefon 0313616900
Område Lidköping
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Hälsa & Sjukvård, Socionom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 okt (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Caremore bedriver kvalificerad vård och behandling i Göteborgsområdet med omnejd och befinner oss i en stark tillväxtfas. Vi arbetar med tre huvudsakliga verksamhetsområden; behandling för barn och ungdomar med neuropsykiatriska diagnoser och/eller psykiatrisk problematik, behandling för pojkar med psykosocial problematik samt en hel boendekedja för ensamkommande barn och ungdomar.

Verksamheten präglas av engagerad och kvalificerad personal, kvalitativ vård och behandling och långsiktigt fokus. Våra arbetsmetoder baseras uteslutande på beprövad erfarenhet och modern forskning. Vi söker ständigt nya medarbetare som kan vara med och utveckla verksamheten och sig själva.