Säljare / Account Manager till Canon Business Center Väst, Lidköping / Skaraborg

Säljare / Account Manager till Canon Business Center Väst, Lidköping / Skaraborg

Canon Business Center med verksamhet i Trollhättan, Karlstad, och Jönköping satsar nu i Lidköping och söker nu

Account Manager / Säljare till Lidköping

Canon erbjuder dig ett självständigt och stimulerande arbete med ett mycket starkt produktsortiment och marknadsmässiga villkor. Du kommer att ha en central roll i vår tillväxtresa som präglas av korta beslutsvägar och många kontaktytor.

Du kommer arbeta självständigt med hela säljprocessen vilket innebär att du bokar och genomför möten, föreslår produkter och lösningar och följer upp. Vi vill hjälpa våra kunder till bästa möjliga lösning och det är viktigt att du kan anpassa dig till olika kontaktytor och analysera kundernas behov. Du kommer att skapa nya samt upprätthålla och utveckla befintliga kundrelationer i Lidköpingsregionen/Skaraborg.

Vad förväntar vi oss av dig?

Vi vill jobba med människor som kan uppnå det exceptionella genom att arbeta tillsammans, som har modet att riskera nya sätt att göra saker och har förmågan att se världen som deras kunder ser den. Vi letar efter kreativa problemlösare som dig, någon som kan se till att Canon är i framkant av en ständigt föränderlig värld.

Din profil
  • Vi söker dig som har en säljerfarenhet och som brinner för att skapa och utveckla goda affärsrelationer
  • Som person är du målinriktad, van att jobba självständigt samt en god lagspelare
  • Du är beredd att arbeta hårt, är förtroendeingivande och duktig på att skapa relationer
  • Du drivs av en nyfikenhet att ständigt utveckla dig själv och din kompetens
  • Du söker aktivt den information som krävs för att förstå och ligga i framkant i vår bransch
  • Det är meriterande om du har ett stort nätverk i Lidköping/Skaraborg


"Hos Canon får du stöd och uppmuntran från kollegor som delar dina ambitioner och hjälper dig att lyckas och växa. Vi investerar i din professionella utveckling. Våra ledare ger dig friheten att prova nya saker och du ingår i en kultur där vi delar våra framgångar och lär av varandra. Du kommer tillhöra ett team där framåtandan är tydlig och värderingarna genomsyrar allt, vilket innebär att du får arbeta tillsammans med kollegor som är lyhörda och engagerade."


- Mattias Anteby, Team Leader

Läs mer om hur det är att arbeta hos oss på Canon Business Center Väst på https://career.masterhelp.se/canon/trollhattan

Vi erbjuder

Dig en fantastisk möjlighet till personlig utveckling och möjligheten att få arbeta med andra framgångsrika säljare/affärsmän i ett marknadsledande bolag. Medarbetarna är grunden för vår framgång och utveckling - därför är vårt viktigaste mål entusiastiska medarbetare. Canon erbjuder en av branschens bästa affärsskolor (Canon Business School) där du finner: säljutbildning, produktutbildning och finansieringsutbildning. Allt planeras utefter dina önskemål, arbetsuppgifter och utveckling.

Vad vi ger

Hos Canon får du det stöd och den uppmuntran du behöver för att växa, från personer som delar din ambition. Vi investerar i din professionella utveckling för att hjälpa dig att lära dig och utvecklas i din roll med oss. Du finner ledare som ger dig frihet att utforska nya saker och ett team där kunskap delas öppet.

Kontakt

I den här rekryteringen samarbetar vi med Säljpoolen. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Säljpoolens Rekryteringskonsult Dan Andersson på 031-7045171. Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

I samband med att du registrerar din ansökan och fyller i dina uppgifter samtycker du till att vi får ta del av dina personuppgifter samt att du läst och accepterat Canon Europas integritetsmeddelande vid rekrytering, https://www.canon.se/terms_and_conditions/recruitment-privacy-notice/

Kyosei är Canons företagsfilosofi och innebär kort "att leva och arbeta tillsammans för allas bästa". Med filosofin som ledord arbetar vi för att skapa en arbetsplats som återspeglar mångfald och öppenhet. Du kommer att forma framtiden för ett företag som är starkt, ambitiöst och omtyckt, där människor gör bra saker tillsammans.

Sökord: Säljchef, försäljningschef, Sales Manager, Regionschef, KAM, Key Account Manager, säljare, försäljare, försäljning, distriktsäljare, regionsäljare, utesäljare, fältsäljare, account manager, sälj
Mer info
Område Lidköping
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 26 aug 2021 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!