Provtagare mark och vatten

Provtagare mark och vatten

Sveriges största naturmiljökonsult växer stadigt och nu söker vi flera medarbetare till vårt kontor i Lidköping.

Om tjänsterna:

Tjänsterna är
huvudsakligen inriktade mot fältarbete, främst i form av provtagning i olika vattenmiljöer men även i mark. Variationen av uppdrag är oftast stor, vilket gör att du får en omväxlande mix av olika typer av fältarbete. Det kan vara allt från provtagningar från båt i kust och sjö eller dricksvattenprovtagningar, till att utföra provtagningar inom industrianläggningar. Du kommer att tillhöra
Callunas affärsområde Miljöövervakning där vi är cirka tjugo personer och där merparten arbetar med olika typer av provtagningsuppdrag. Andra viktiga delar av tjänsten är underhåll av fältutrustning, fältplanering och kontakt med kunder och viss rapportering.

En av tjänsterna är heltid och
den andra en deltidstjänst.

Kvalifikationer:

Du som söker har någon vana av
provtagning och fältinstrument/provtagningsutrustning. Alternativt har du en inriktning mot mer biologisk provtagning, provfiske och provtagning av recipienter eller industriprovtagning. Arbetet ställer höga krav på noggrannhet, flexibilitet och ordningssinne. Du är en van datoranvändare och är praktiskt lagd med teknikintresse. Du är självgående och har eget driv. Arbetet kan innebära en del resor och kräver viss flexibilitet gällande arbetstid.

Vi förutsätter att du
har:

·B-körkort

·Dokumenterad god sjövana

·Tidigare dokumenterad relevant erfarenhet eller utbildning enligt ovan

·God hälsa och fysik

Det är meriterande om du har
något av följande:

·Fartygsbefälsexamen klass 8

·B-körkort med utökad behörighet eller BE

·Laboratorievana

·Dokumenterad erfarenhet av provfiske

Frågor:

Frågor om tjänsterna besvaras av:

Affärsområdeschef: Markus Möller, markus.moller@calluna.se,
tel. 0722-15 18 75.

Ansökan:

Vi vill ha din ansökan senast
den 20 januari 2019, men urval sker löpande.

Du skickar ansökan som ett personligt brev samt bifogar din CV till adressen jobbamedoss@calluna.se. Märk både e-postbrev och bifogade handlingar med "Provtagning Lidköping".

Övrigt

Placeringsort är Lidköping. Tjänsterna är framför allt tillsvidare, provanställning kan tillämpas. Tillträde snarast enligt överenskommelse.

Facklig information

Johan Storck, johan.storck@calluna.se,
tel. 0705-12 40 39



Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Markus Möller
Telefon 0722-15 18 75
Email Mejla Markus Möller
Område Lidköping
Yrkesroll Miljö & Djurvård, Naturvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.calluna.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Calluna är miljökonsulter inom
hållbar mark- och vattenanvändning. Vi är måna om att ligga i framkant när det gäller att utveckla nya arbetssätt och metoder inom områdena miljöskydd och naturvård. Vi bedriver verksamheten via tre affärsområden, Exploatering av mark och vatten, Planering, och Miljöövervakning och vi har också egen forsknings- och innovationsverksamhet. Vi är mer än 70 engagerade medarbetare och är verksamma i hela Sverige, baserade på åtta orter med huvudkontor i Linköping.
Vi är miljö- och kvalitetscertifierade, och är ackrediterade för provtagningsverksamhet och naturvärdesinventering. Kollektivavtal finns.