Kyltekniker till Bravida Cooling i Lidköping

Kyltekniker till Bravida Cooling i Lidköping

Är du en serviceinriktad kyltekniker som gillar ordning och reda? På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi en kyltekniker till vår avdelning i Lidköping, Trollhättan eller Falköping.

Om jobbet
Som kyltekniker på Bravida arbetar du självständigt i många olika typer av serviceuppdrag. Ingen dag är den andra lik. I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra service åt våra olika kunder. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:
  • Service och mindre entreprenader inom kyla
  • Daglig kontakt med våra kunder
  • Utredningar/felsökningar och åtgärdsförslag
Du kommer även att vara ansvarig för att utföra varje serviceuppdrag enligt våra högra krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med kunder.

Våra kunder är bland annat butiker, byggföretag, fastighetsägare, fastighetsförvaltningsbolag och kommuner. Våra kunder ligger i geografisk närhet till Lidköping, Trollhättan och Falköping. Vi utför vissa utlandsjobb över hela världen som det kan finnas möjlighet till att följa med på om intresset finns. Vi arbetar men köldmedium som HFC, CO2 och Ammoniak.

Vem är du?
Hos oss får du vara det yrkesproffs du är. Vi söker dig som är behörig kyltekniker. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med koldioxid samt kunskap inom el, styr- och regler. B-körkort är ett krav.

Som person är du öppen, vill utvecklas och ser möjligheter i det dagliga arbetet. Du ska ha lätt att arbeta med andra på avdelningen och kunna samarbeta väl med våra kunder.

För att trivas och lyckas på Bravida behöver du:
  • Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet
  • Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
  • Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd
  • Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar
Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Vad erbjuder vi dig?
Bravida är en stor arbetsgivare - faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare.

Vi skapar stora resultat, tillsammans. På Bravida är vi drygt 10 000 personer som jobbar tillsammans. Tillsammans kan vi ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

Här är du en i gänget. På Bravida jobbar vi som ett team. Det innebär också att vi vill ta hand om dig som medarbetare. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar och möjlighet att hyra fjällstuga.

När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas

Intresserad?
Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum som är 2018-10-12. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.
Mer info
Område Lidköping
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 12 okt (20 dagar kvar)
Visa var