Service- och entreprenadelektriker till Lidköping & Götene

Service- och entreprenadelektriker till Lidköping & Götene

Nu vill vi utöka vårt gäng med ny energi och kompetens. Efterfrågan från våra kunder ökar ständigt och vi behöver därför bli fler. Hos oss får du bra stöttning av engagerade projektledare och kollegor med stor erfarenhet, där du kan bolla idéer och problemställningar.

Vi söker nu fler service- och entreprenadelektriker med placering i Lidköping och i Götene.

Din bakgrund

Vi ser att du har erfarenhet från branschen, är självgående och har körkort. Du vill utveckla dina kunskaper och har lätt att kommunicera. Du sätter kunden i fokus och gillar att samarbeta. Personliga egenskaper vi värdesätter är hög servicekänsla och förmåga att lösa problem. Du arbetar självständigt med stöttning från ledande montör och projektledaren.

Vi erbjuder

Assemblin utvecklas och vi har många idéer om hur vi vill forma vår roll som samhällsbyggare och våra kunders teknikpartner. Vi tänker stort men agerar snabbt och lokalt. Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vi är måna om att ha ett öppet och gott arbetsklimat där alla medarbetare bidrar till att utveckla företaget framåt.

Ansökan och kontaktperson

Vill du vara med och bygga vårt team, ansök via länken nedan, för mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Tommy Höglund på nummer 010-475 45 25 eller e-post

tommy.hoglund@assemblin.se

Tjänsten kan tillsättas tidigare då intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdagen är 2021-04-30.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Tommy Höglund
Telefon 070 894 15 53
Område Lidköping
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Assemblin El AB
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (13 dagar kvar)