Säkerhetstekniker sökes till Assemblin El Lidköping

Säkerhetstekniker sökes till Assemblin El Lidköping

Vill du tillhöra vårt A-team?

Nu vill vi utöka vårt gäng med ny energi och kompetens. Efterfrågan från våra kunder ökar ständigt och vi behöver därför bli fler. Hos oss får du bra stöttning av engagerade projektledare och kollegor med stor erfarenhet, där du kan bolla idéer och problemställningar, dessutom har vi kul på jobbet.

Vi söker nu säkerhetstekniker med placering i Lidköping.

Din bakgrund

Vi ser att du har erfarenhet från av lås/beslag samt dörrautomatik. Du har för vara att arbeta självständigt och planera din dag. Du vill utveckla dina kunskaper och har lätt att kommunicera. Du sätter kunden i fokus och gillar att samarbeta. Personliga egenskaper vi värdesätter är hög servicekänsla, noggrannhet och förmåga att lösa problem. Du är trygg och lugn som person och gillar att installera samt är tekniskt intresserad. Att du har B-körkort är ett krav då, resor i tjänsten ingår.

Det är meriterande om du är certifierad i RCO Mega och ARX-larm samt att du har erfarenhet av CCTV.

Information och ansökan

Är detta din nästa utmaning? Välkommen med att registrera din ansökan via länken nedan med ett uppdaterat CV och ett personligt brev senast 2021-04-30.

Urvalsprocessen sker löpande så vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt. För mer information om rollen, kontakta Tommy Höglund på nummer 010-475 45 25 eller e-post

tommy.hoglund@assemblin.se
Mer info
Kontaktperson Tommy Höglund
Telefon 070 894 15 53
Område Lidköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Övrigt, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Assemblin El AB
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (16 dagar kvar)