Projektledare inom fastighetsautomation till Assemblin i Skaraborg

Projektledare inom fastighetsautomation till Assemblin i Skaraborg

Vill du tillhöra vårt A-team?

Assemblin expanderar och efterfrågan på våra tjänster ökar. Vi behöver nu förstärka laget ytterligare. Vill du arbeta i en verksamhet som präglas av tillväxt och framtidstro? Då har vi ett bra erbjudande till dig! Hos oss får du goda möjlighet att utvecklas inom företaget.

Vi arbetar med allt ifrån förstudier, nyprojektering, om- tillbyggnader mot service, slutkund och entreprenad. Vi erbjuder en spännande tjänst i ett härligt automationsgäng av närmare 30 medarbetare, där du också får möjligheten att utveckla din egen roll efter dina personliga egenskaper!

Arbetsuppgifter

I rollen som projektledare kommer du bland annat att arbeta med och leda entreprenad- och serviceprojekt inom fastighetsautomation. Du bör vara strukturerad och har ansvar för projektets genomförande, ekonomi, arbetsledning och teknik. Exempel på arbetsuppgifter:
  • Arbets-/projektledning
  • Samarbete och utveckling med slutkund
  • Projektering automation
  • Projektekonomi, inköp och budget
  • Planering
  • Arbeta affärsmässig och kunna skapa samt förvalta kundrelationer
  • Merförsäljning, kalkyl
Vi söker

Vi söker dig som med ditt driv, entreprenörskap och engagemang kan göra skillnad i vår grupp och bidra till vår utveckling. Du har relevant arbetslivserfarenhet inom automation, du brinner för teknik och dess applicering, att leda medarbetare och att träffa nya människor. Du är en prestigelös ledare med förmågan att skapa engagemang hos medarbetare. Vi värdesätter både din tekniska och sociala kompetens samt din samarbetsförmåga. Vidare är du är bra på att kommunicera, både muntligt och skriftligt och hanterar svenska och engelska. En nyckel för att lyckas i rollen är att man har lätt för att bygga såväl interna som externa nätverk.

Placeringsort enligt överenskommelse, filialkontoret är placerat i Lidköping men andra orter där Assemblin finns representerade kan komma att fungera som platskontor.

En förutsättning för tjänsten är körkort klass B. Resor ingår i tjänsten och tjänstebil erbjuds.

Ansökan

Rekrytering sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag.

Sista ansökningsdatum är 2021-09-30.

För att få veta mer om tjänsten kan du kontakta:

Filialchef Robert Borenfors Lindström. Mail: Robert.Lindstrom@assemblin.se

Vi undanber oss all kontakt från rekryteringsbolag.
Mer info
Kontaktperson Robert Borenfors Lindström
Telefon 076-1006999
Område Lidköping
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Assemblin El AB
Sista ansökningsdag 30 sept 2021 (7 dagar kvar)