Logistikstudent sökes till TI Automotive i Lidköping!

Logistikstudent sökes till TI Automotive i Lidköping!

Studerar du till logistiker eller speditör? Bor du i, eller i närheten av Lidköping och vill ha meriterande erfarenhet till din framtida karriär inom branschen? Då kan detta vara den perfekta tjänsten för dig. Just nu söker Academic Work en logistikstudent eller motsvarande för ett uppdrag över sommaren hos spännande TI Automotive!

Information om uppdraget

Academic Work söker för TI Automotives räkning en logistik-, eller speditörsstudent som kan börja omgående. Du kommer att vara en del av företagets logistikavdelning på kontoret i Lidköping, ett tight team på 3 personer. I samband med start får du en introduktion och sedan löpande upplärning för att under sommaren i stort sätt vara självgående i dina arbetsuppgifter. I din roll kommer du att arbeta tätt tillsammans med flera kontaktytor för att tillsammans uppnå goda kundrelationer och resultat.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos TI Automotive. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig fram till 31 augusti 2018.

Arbetsuppgifter

Som speditör kommer du att vara företagets kundkontakt gällande leveranser. Ditt huvudansvar kommer att vara transportadministration där du till exempel kommer att boka, följa upp och underhålla transporter och leveransplaner till kund. I rollen kommer du även registrera och behandla transportdokument, samt driva mycket av den dagliga kontakten med kunder. TI Automotive har ett stort globalt nätverk och stora delar av kommunikationen sker på engelska. Du kommer att rapportera till logistikchefen.

Du kommer till exempel att:
 • Beställa transporttjänster via web, telefon och mail
 • Säkerställa att kundplaner hanteras enligt gällande system och rutiner
 • Behandla transportdokument
 • Vara företagets kundkontakt gällande leveranser
Tjänsten passar dig som vill få meriterande erfarenhet inom logistik och tidigare har arbetat med liknande arbetsuppgifter. Därtill är du van vid och trivs i en roll där du får vara spindeln i nätet.

Vi söker dig som

Vi söker dig som
 • Är student på ett logistik-, speditörsprogram eller motsvarande, och har minst 1 år kvar av dina studier
 • Har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
 • Är van vid att arbeta i affärssystem
 • Är obehindrad i svenska och engelska, detta då det krävs i det dagliga arbetet
Det är meriterande om du

* Har arbetat i BPCS eller Movex

Som person är du initiativtagande och noggrann samt prestigelös i ditt sätt att arbeta.
Vidare har du lätt för att samarbeta med andra samtidigt som du också är självständig och kan driva det egna arbete framåt. Därtill är du är kommunikativ och i detta fullt bekväm i att kommunicera på engelska. Eftersom du kommer att arbeta i en dynamisk miljö är du dessutom stresstålig.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid t.o.m. 31/8 2018
 • Placering: Lidköping
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och TI Automotives önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Lidköping
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I nästan 100 år har TI Automotive gett sin teknik till fordon runt om i världen. Med mer än 118 tillverkningsplatser i 28 länder ligger vår styrka i vår förmåga att kreativt möta de ständigt föränderliga behoven hos den globala bilindustrin
Läs mer om TI Automotive på deras hemsida!