Strategisk inköpare sökes till Absolent AB

Strategisk inköpare sökes till Absolent AB

Absolent AB expanderar och söker nu förstärkning på inköpsavdelningen.

Om kundföretaget

Absolents specialitet är att rena förorenad industriluft vid källan. Med över tjugofem år i branschen genomsyras organisationen av kvalitet och gedigen kunskap. Absolent är idag ett världsledande företag inom utrustningar för rening av processluft. Huvudkontoret hittar man i Lidköping, men de har också dotterbolag i Tyskland, USA, Frankrike och Kina. Majoriteten av kunderna är aktiva inom metallbearbetning. Allt ifrån stora jättar som Volvo och Volkswagen till småföretag. Tack vare ett välbyggt distributörsnätverk renar de 56 000 000 m³ luft per timma i Europa, Nord- och Sydamerika och Asien.

Om oss

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 3000 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se

Dina arbetsuppgifter

I rollen som strategisk inköpare kommer du att ansvara för hela inköpsprocessen avseende kvalitet och besparingar, etablera nära samarbete med leverantörer, förhandla och upprätta avtal, arbeta med produktkalkyler och optimering av inköp samt utveckla inköpsprocessen.

Din profil

För att passa i rollen som strategisk inköpare på Absolent ser vi att du har en högskoleutbildning inom supply chain eller procurement samt minst 3 års arbetslivserfarenhet från liknande arbete. Du har en god kännedom om kvalitetssäkrande produktion och kan snabbt ställa om från strategiskt till operativt arbete. Du är van vid att arbeta självständigt med leverantörskontakter och förhandlingar samt trivs i ett expansivt bolag.

Absolents leverantörer är till stor del internationella och daglig kontakt samt leverantörsbesök ingår i tjänsten vaför det är viktigt att du behärskar såväl svenska som engelska i tal och skrift. Vi ser också att du har goda kunskaper i MS Office 365 samt Excel.

Som person är du driven. självgående och noggrann samt brinner för att skapa relationer med andra människor.

Intervjuer sker löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Mer info
Kontaktperson Monika Psag-Milicic
Telefon 0720-030129
Område Lidköping
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 12 maj 2019 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se