Kreativ marknadskoordinator sökes till Absolent AB

Kreativ marknadskoordinator sökes till Absolent AB

Nu söker Absolent AB nästa stjärna till marknadsavdelningen.

Om kundföretaget

Absolents specialitet är att rena förorenad industriluft vid källan. Med över tjugofem år i branschen genomsyras organisationen av kvalitet och gedigen kunskap. Absolent är idag ett världsledande företag inom utrustningar för rening av processluft. Huvudkontoret hittar man i Lidköping, men de har också dotterbolag i Tyskland, USA, Frankrike och Kina. Majoriteten av kunderna är aktiva inom metallbearbetning. Allt ifrån stora jättar som Volvo och Volkswagen till småföretag. Tack vare ett välbyggt distributörsnätverk renar de 56 000 000 m³ luft per timma i Europa, Nord- och Sydamerika och Asien.

www.absolent.se

Om oss

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 3000 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se

Dina arbetsuppgifter

I rollen som marknadskoordinator på Absolent kommer du att arbeta med:
  • varumärkes - och grafiskt profilarbete
  • grafisk formgivning av marknadsmaterial som t.ex. produktblad och broschyrmaterial
  • Textproduktion/copy för tekniska artiklar, kundkommunikation etc.
  • mäss - och eventuppgifter
  • bildbehandling samt vara delaktig vid framställande av rörligt material
Din profil

Vi söker dig som brinner för text, färg och form samt har en eftergymnasial utbildning med inriktning på grafisk design/grafisk produktion eller copyarbete.
Du har minst två års arbetslivserfarenhet som marknadskoordinator eller liknande roller. Då Illustrator, InDesign och Photoshop används flitigt i det dagliga arbetet ser vi att du har mycket goda kunskaper i programmen samt Office-paketet.
Då Absolent är ett globalt bolag är det viktigt att du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Som person är du en kreativ och noggrann teamplayer med hög energi och motivation som trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du är prestigelös och flexibel samt van vid att arbeta självständigt.

Urval och intervjuer sker löpande vilket gör att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Mer info
Kontaktperson Monika Psag-Milicic
Telefon 0720-030129
Område Lidköping
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadskoordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 11 maj 2019 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se