PRODUKTIONSPLANERARE till vår tillverkningsavdelning

PRODUKTIONSPLANERARE till vår tillverkningsavdelning

Vi söker en planerare till vår tillverkningsavdelning. Uppgifterna består i att förbereda och lägga ut tillverkningsordrar för lönsam och effektiv produktion. Planering av tillgängliga resurser och optimering av tillverkningsprocesserna är naturliga inslag i arbetet. Du arbetar i ett litet lag direkt underställd vår produktionschef.

Du har teknisk bakgrund med produktionsinriktning och/eller erfarenhet av produktionsplanering med fokus på plåtkonstruktioner. Erfarenhet av operativt inköp liksom goda kunskaper i Monitor är meriterande.
Mer info
Kontaktperson Lars Garenfelt
Telefon 0510-484 120
Email Mejla Lars Garenfelt
Område Lidköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 feb (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AB Akronmaskiner är Sveriges ledande tillverkare av tunga fläktlösningar för alla typer av applikationer inom industri, lantbruk, torklösningar och gruv- och tunnelventilation samt av lösningar för torkning och lagring av spannmål och biobränsle. Vi har levererat till kunder världen över sedan 1950-talet. Vi har ett starkt fokus på egen forskning och utveckling, vilket ger oss oöverträffade möjligheter att leverera kundanpassade lösningar optimerade för specifika behov.

Vårt huvudkontor och vår tillverkning finns i Järpås. Våra produkter är i drift över hela världen.