Hoppa till innehåll
Vardaga logotyp

Sommarvikarier till Vardaga - Villa Dalénum på Lidingö

Nu söker vi på Villa Dalénum på Lidingö sommarvikarier till sommaren 2023. Du får introduktionsutbildning med värdefull kunskap om omvårdnad och service.

Inom Vardaga är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.
Nu söker vi dig som vill ha ett varierande och utvecklande sommarjobb, som rustar dig för framtiden - oavsett var den är.

Om Villa Dalénum
Villa Dalénum ligger på Lidingö i Agas historiska fabriksområde. Vi har 65 lägenheter med inriktning mot somatik eller demens. Här trivs både vi som bor och arbetar.
 • Vi är ett demenscertifierat boende, vilket betyder att alla vi som arbetar här är utbildade i demens och bemötande via Vardagas Demensakademi.
 • Vi har ett samarbete med företagen Ung omsorg. Det innebär att ett team av ungdomar i åldrarna 14-18 år besöker oss på helger och lov. Ung omsorg gör olika aktiviteter för att sätta guldkant på tillvaron för våra boende.
Det här får du hos oss
 • Introduktionsutbildning som gör ditt arbete enklare, t ex vårdhygien, ergonomi, och bemötande vid demenssjukdom.
 • En coachande och stöttande chef som jobbar tillsammans med dig i vardagen.
 • Tydliga arbetssätt och rutiner.
 • Karriär- och utvecklingsmöjligheter
 • Arbetskläder
 • Kollektivavtal
Om rollen
Du är viktig! Din uppgift är att ge livskvalitet. Du ser varje individ och har en förmåga att förstå vad varje person behöver. Tack vare dig kan den som bor hos oss behålla sitt levnadssätt och sina vanor. Samtidigt utvecklar du värdefull kunskap om omvårdnad, service och åldrande.
Som undersköterska står du närmast den boende och spelar en nyckelroll i teamet med sjuksköterska, arbetsterapeut och fysioterapeut. Du medverkar också vid vårdplanering och skriver social dokumentation.

Din erfarenhet och kunskap
Vi gissar att du som söker dig till oss:
 • Lockas av ett arbete som är varierat och kräver stor kunskap om vård och omsorg men även en talang för att möta människor i olika situationer.
 • Är en kreativ person som vågar tänka själv och ta ansvar.
 • Trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor.
Vi ser gärna att du är utbildad undersköterska/vårdbiträde eller har motsvarande erfarenhet av arbete inom äldreomsorgen.

Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav, men i övrigt är inte ditt CV det viktigaste. Om du har rätt egenskaper, ger vi dig stöd och möjlighet att växa.

Övrigt
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdatum: Efter överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2023-05-07
Har du frågor? Kontakta gärna: Gruppchef Tayebeh Alikahi
Mail: tayebeh.alikahi@vardaga.se
Tel: 073-593 85 10
Observera att det inte går att ansöka via E-post.
Facklig kontakt: Kommunal, kommunal.se

Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Vardaga så läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här.

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen "Skicka ansökan" nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

Om du blir kallad till intervju kommer du att behöva uppvisa ett vaccinationsintyg för covid-19. Detta krav har vi för att minimera risken för våra äldre kunder/omsorgstagare eller medarbetare som tillhör en riskgrupp. Har du istället ett intyg som styrker att du ej kan vaccinera dig på grund av medicinska skäl behöver du kunna uppvisa ett sådant vid intervjun.

På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
06 maj 2023 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

At Vardaga's just over 100 residential care facilities across Sweden, we offer elderly care where every day is as meaningful as the next. Every one of our nursing homes, short-term residential facilities, home care and day services offers a high level of expertise and a safe environment. We aim to be the quality leader in all that we do and our vision is to make the world a better place, one person at a time. Our employees ensure quality of life and safety for every care receiver. Vardaga is part of the Ambea group of companies. www.vardaga.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare