Platschef sökes till Ryds Bilglas på Lidingö

Platschef sökes till Ryds Bilglas på Lidingö

Älskar du att arbeta med fordon och är redo för nästa steg i karriären? Är du en serviceinriktad person med erfarenhet som bilglastekniker? Då har vi tjänsten för dig just dig!

Information om uppdraget:

Ryds Bilglas har sitt ursprung i Sundsvall där Erik Ryd 1947 startade Ryds Glasmästeri. Med tiden specialiserade de sig och idag är dem ett renodlat bilglasföretag som finns i Sverige, Storbritannien, Norge och Danmark. Tack vare deras specialistkompetens, bra service och god tillgänglighet väljer kunderna att komma till dem. Ryds Bilglas har utfört miljontals reparationer.

För vår kunds räkning söker vi just nu en Platschef samt Verkstadsansvarig som kommer att ha en nyckelroll inom bolaget. Inom tjänsten kommer du att kombinera praktiskt arbete med arbetsledning. För att passa i denna arbetsroll bör du ha ett stort intresse för fordon och kundservice samt ett driv att vilja ta nästa steg i karriären.

Tjänsten kommer innefatta att du som Platschef har det yttersta ansvaret för verkstaden, samtidigt som du kommer vara en viktig del i det vardagliga verkstadsarbetet. Att vara prestigelös och flexibel är av stor vikt för att kunna stötta upp där behovet finns. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av följande;

- Fördelning/delegering av arbete
- Kontakt med kunder och andra verkstäder
- Byte av bilglas på fordon av samtliga bilmärken
- Utföra stenskottsreparationer
- Utföra kalibreringar vid behov

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du blir anställd av Ryds Bilglas AB. Tjänsten är på heltid och förväntas starta upp så snart vi funnit rätt kandidat. Du kommer att vara placerad på deras verkstad i Åkersberga.

Detta söker vi:

Vi söker dig med 2-3 års erfarenhet av arbete som bilglastekniker. I övrigt krävs det:

- B-körkort (manuell)
- God svenska i tal och skrift
- Ledarerfarenhet (meriterande)

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Därför är det viktigt att du är serviceinriktad och en god naturlig ledare. Du ska ha en förståelse för och fokusera på det ekonomiska perspektivet samt prioritera service och kvalité i ditt arbete. Du har god struktur och en administrativ förmåga.

Övrigt
För att få arbeta i verkstadsmiljö behöver du bli godkänd på en lagstadgad härdplastundersökning. Du kommer bli kallad på en sådan undersökning om du går vidare i rekryteringsprocessen.

Låter detta som en tjänst för dig? Ansöka redan idag! Urval sker löpande.

Sökord: Platschef, Bilglastekniker, Bilglas, Glasmästeri

Sökord: Platschef, Bilglastekniker, Bilglas, Glasmästeri
Mer info
Område Lidingö
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.studentconsulting.se/
Sista ansökningsdag 24 mars 2023 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se