Hoppa till innehåll
PerformIQ logotyp

Arbetsledare till 12-årig kille på Lidingö med dygnet runt assistans

Ansök nu
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Vi söker personliga assistenter och arbetsledare till en aktiv och positiv kille boende på Lidingö med sin familj. Då hans nuvarande arbetsledare skall börja studera till hösten.

Vi är ett härligt gäng assistenter som har roligt på jobbet men vi behöver bli fler.

Du ska vara positiv och ansvarstagande. Har du erfarenhet som personlig assistent för barn med stora hjälpbehov och/eller erfarenhet från vård och omsorg så är detta något för dig.
Detta är en kille med stor livsglädje och stora hjälpbehov så dina personliga egenskaper kommer att vara avgörande.
Du behöver vara ordningsam, lyhörd och ha en positiv inställning.

Arbetspassen är förlagda dag, eftermiddag, kväll och vakennatt, vardag och helg och du behöver kunna jobba alla pass.
Du kommer vara en del i ett stort assistentgäng och en familj så du behöver vara en bra lagspelare. Ditt engagemang är viktigt och vi vill att alla ska trivas och ha kul på jobbet.

Det finns hund i familjen så du bör inte vara allergisk mot pälsdjur. Du ska även vara rökfri.

Som arbetsledare har du ansvar för schemaläggning, semesterplanering, är delaktigt i rekrytering, medarbetarsamtal, skapar roliga aktiviteter för att skapa ett tight arbetsteam. Du är länken mellan familjen, kontoret och de personliga assistenterna. Du ansvarar för introduktion av nya personliga assistenter. Du är en riktig lagspelare.

Du kommer att få en god introduktion, personlig arbetsledning, handledning, ut- och fortbildning. Du kommer inte att ångra att du började arbeta hos oss!

Individuell lönesättning. Avtal vårdföretagarna/ kommunal

Heltid/Deltid

Välkommen med din ansökan!


Företagspresentation
Team Aron Assistans hjälper våra kunder att få möjlighet att prova på olika idrotter och ser till att assistenter och kunder får komma i kontakt med föreningar och idrottsklubbar som skulle kunna vara av intresse. Genom vårt nätverk inom idrotten och via samarbeten med föreningar och idrottsklubbar kan vi uppfylla våra kunders önskan att gå på exempelvis fotbollsmatcher eller andra idrottsrelaterade evenemang. Finns önskan att efter matchen hälsa på laget eller sin favoritstjärna finns det goda chanser att vi kan ordna även detta.

Team Aron Assistans- assistansbolaget för dig som vill vara aktiv och älskar idrott


Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
22 juni 2023 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare