Hoppa till innehåll
Lidingö Lås & Säkerhet AB logotyp

Lås- och säkerhetstekniker, innetekniker.

Publiceringsdatum
05 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Joacim Persson
Email
Vi söker en låstekniker till vårt innegäng som varje dag möter våra kunder i vår säkerhetsbutik, tillverkar nycklar, bygger cylindrar, reparerar lås, har kontakt med våra leverantörer och grossister, kontrollerar våra uppkopplade passagesystem etc. Om intresse och vilja finns kommer du även ibland få åka ut på kortare jobb som ex låsbyten. Arbetet är väldigt omväxlande och du behöver kunna hålla många bollar i luften. Du är noggrann och tycker om högt tempo. Du är social och tycker om att möta människor, både kunder och kollegor. Du god datavana då de flesta av våra system idag är digitala.

Du arbetar i ett team tillsammans med två erfarna tekniker och har nära samarbete med samtliga 10 anställda på företaget.

Vi finns precis vid brofästet på Lidingö i fräscha och anpassade lokaler med goda kommunikationer.

Tidigare erfarenheter som innetekniker i låsbranschen är meriterande. Du är en person med stor inre drivkraft som tycker om att arbeta med händerna. Du är en lagspelare som tillför glädje och energi i en personalgrupp och som som är van och tycker om att ta stort eget ansvar. Om du saknar branscherfarenhet men har viljan att börja en ny karriär så har vi stor vana att utbilda och lära upp. Du får chansen till en betald utbilning i en expansiv bransch under stor utveckling där det alltid finns arbete. Det viktigaste för oss är att du är rätt person, med rätt inställning som passar in hos oss.

Vi är ganska säkra på att du bor i norra delen av Stockholmsområdet så du får relativt nära till jobbet.

B-körkort är ett krav. Likaså god svenska i tal och skrift. Och ett rent brottsregister.
Lidingö Lås & Säkerhet AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
01 september 2024 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lidingö Lås & Säkerhet AB är en modern säkerhetsleverantör som drivs i tredje generation. Företaget grundades 1937 och har utvecklats till ett säkerhetsföretag som hjälper privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreninger och företag med inbrottssäkerhet, passagkontroll och tillgänglighet. Våra kunder finns på Lidingö och närområde, som Stockholm, Solna Sundbyberg, Danderyd, Djursholm.

Utvecklingen i branschen går mot digiatala lås och trådlös teknik. Vi satsar hårt på utbildning av vår personal för att alltid ligga i framkant kunskapsmässigt och för att hänga med i den snabba och intressanta utvecklingen som pågår.

Vi lägger mycket energi på att ha en god stämning på arbetsplatsen och på att all personal ska må bra och trivas. Vi är övertygade om att man då gör ett bättre jobb och att personalomsättningen blir lägre. På så vis får vi nöjdare kunder och kan utveckla verksamheten snabbare.

Lidingö Lås & Säkerhet AB är givetvis auktoriserade av branschförbundet SLR. I koncernen ingår även Solna Lås & Säkerhet.