Hoppa till innehåll
Lidingö Lås & Larm AB logotyp

Lås- och säkerhetstekniker/eller trainee t

Nu söker Lidingö Lås & Larm AB dig som är driven, tycker om stort eget ansvar och uppskattar utveckling och att lära sig nytt. Du har verktygsvana och B-körkort och tycker det är viktigt att ha kul på jobbet tillsammans med trevliga kollegor. Du behärskar svenska både i tal och skrift.

Du kommer montera och räkna på lås, låssystem, passérsystem, dörrautomatiker mm till såväl privatpersoner som bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företag. Din arbetsvardag är omväxlande och du har bra backup från både innetekniker i vår säkerhetsbutik som från administration och bokning. Du kommer att ingå i ett team på 10 personer med lokaler på Lidingö. Våra kunder finns främst på Lidingö och i norra Stockholm. Vi tror att du bor på norrort eller har stor vana av att pendla. Eller är på väg att flytta till Stockholm. Tillfälligt boende kan sannolikt ordnas i så fall.

Har du erfaranhet från lås-, eller säkerhetsbranschen är det mycket meriterande. Men för rätt person har vi möjlighet att erbjuda ett traineeupplägg i samarbete med vår branschorganisation SLR. Din inre motor och din vilja att bli en del av vårt företag väger alltid tyngre än tidigare erfarenhet och komptenens.

Ett gyllene tillfälle att byta arbetsplats eller kanske helt karriär till en bransch som alltid letar efter arbetskraft. Kom och besök våra fräscha lokaler på Lejonvägen 14, Lidingö, ring eller skicka en ansökan via mail så träffas vi och pratar mer.

Vi ser gärna kvinnliga sökanden.
Mer info
Kontaktperson
Joacim Persson
Telefon
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
02 juli 2023 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lidingö Lås & Larm AB är ett familjeföretag som grundades 1937 och som idag drivs i tredje generation. Vi är idag en framåtlutad och modern arbetsgivare inom lås och säkerhetsbranschen med totalt 10 anställda. Vi expanderar sakta genom organiskt tillväxt och är idag verksamma främst i norra Stockholmsområdet.

Vi har satsat mycket på den intrerna kulturen och stämningen på företaget och är idag en väl sammansvetsat grupp som det är både trevligt och enkelt att samarbeta med. En ny medarbetare hos oss måste vilja bidra till den goda stämning som råder hos oss.

Liknande jobb