Teknisk Säljare till Bo Edin

Teknisk Säljare till Bo Edin

Om företaget:

Bo Edin AB har sedan 1965 tillverkat och levererat produkter för hörseltillgänglighet i det offentliga. Vi har under varumärket Univox en världsomspännande distribution av systemlösningar för många olika segment och användningsområden. Vi drivs av en genuin vilja att förbättra vardagen för hörselskadade över hela världen. Med hjälp av vår expertis ökar vi kunskap och förståelse för alla genom utbildning och support. Slutanvändaren är alltid i fokus och vi arbetar ständigt med att öka förståelsen för vad våra system bidrar med.

Din roll:

Som Teknisk Säljare ansvarar du över affärsområdena Transport och OEM. Du har hand om kundkontakt och offertskrivning samt hittar nya affärsmöjligheter. Du är del av ett support-team där ni gemensamt säkerställer att ni erbjuder och levererar den bästa lösningen för kunden. Tjänsten kommer att innebära resor för att besöka kunder och besöka mässor. Du hjälper kunderna med teknisk support både praktiskt på plats med provning och mätning av testinstallationer samt svarar på frågor relaterade till dina projekt. Inom support-teamet är din funktion att verka avlastande för samtliga typer av projekt. Du tar hand om projekten från början till slut, du analyserar kundens behov, föreslår en lösning och sköter offertskrivning och orderläggning. I din tjänst kommer du även att verka utbildande mot deras kunder. Du kommer ansvara över deras marknad inom transport och OEM-sektor. Analysera marknaden och föreslå marknadsåtgärder. Du kommer även att arbeta mot tillverkning (hiss/interkom) och transportsektorn (tåg/buss). Samt som del av supportteamet kommer du att täcka upp vid behov för projektering av system för installation i byggnader samt svara på tekniska frågor gällande deras produkter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Ansvarig transport- och OEM-marknader
  • Ansvar för att driva projekten för transport- och OEM-segment
  • Löpande kundkontakt externt
  • Projektering, testmätning och inmätning av deras system i den utsträckning enskilt projekt kräver det
  • Ansvara för befintliga projekt
  • Hitta nya projekt och affärsmöjligheter inom segmentet
  • Orderläggning och offertskrivning
  • Support för pro-segmentet i mån av tid
Din profil:

Vi letar efter dig som har erfarenhet från en liknande roll sedan tidigare, alternativt innehar en utbildning eller bakgrund inom ljudteknik. Det är en fördel om du har projektbakgrund gärna inom tåg-branschen eller AV-branschen. Ett krav för rollen är att du har kunskap inom Microsoft Office Suite och behärskar svenska och engelska i flytande form i tal och skrift. Det är meriterande om du har språkkunskaper inom tyska och franska för rollen med. Det är även meriterande om du har kunskap inom CAD, hörhjälpmedel, fordons eller AV-industrin. Vi ser gärna att du är tåg och teknikintresserad och kan läsa teknisk dokumentation och tolka den utifrån krav, standarder och befintliga produkter. Som person ser vi gärna att du är kommunikativ, kreativ, nyfiken och driven.

Rekryteringsprocessen:

I denna rekryteringsprocess samarbetar Bo Edin med konsult- och rekryteringsföretaget Clevry. Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på telefonnummer + 46 (0) 70 417 92 81.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om Clevry:

I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden
Mer info
Kontaktperson Sophia Borelius
Telefon 070 417 92 81
Område Lidingö
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 13 feb 2023 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CLEVRY

Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
08-612 04 90