Servicechef Lidingö

Servicechef Lidingö

Vill du arbeta på ett företag som ligger i framkant inom branschen och som har stark tillväxt? Vi söker nu en engagerad Servicechef till Bilia på Lidingö för att fortsätta vår fina utveckling. Vi erbjuder dig ett härligt team i anläggningen och en spännande och social arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter.

För oss är det viktigt med en inkluderande kultur där alla är välkomna och där vi med glädje och värme tillsammans tar hand om våra kunder och tillgodoser deras behov och önskemål utifrån våra olika roller. Inte minst är det även viktigt att vi har kul tillsammans på jobbet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som servicechef har du fullt ansvar för serviceverkstaden, vilket innefattar personal- budget- och resultatansvar. Mycket tid fokuseras på ledarskapet och processarbetet. Uppgiften är vidare att utveckla befintliga rutiner och skapa en effektiv verkstad med hög personal- och kundnöjdhet. Rollen som servicechef är en bred roll och innebär varierande arbetsuppgifter inom hela serviceprocessen.

Vad vi önskar av dig

För denna tjänst ser vi att du har erfarenhet av liknande arbete som har inneburit personal- och resultatansvar med framgångsrikt ledningsarbete och goda resultat. Du har god datavana och behärskar svenska väl i både tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Som person är du positiv, ödmjuk och engagerad i allt som du tar dig för. Du lyssnar och känner in behovet hos både medarbetarna samt våra kunder. Du har en förmåga att skapa gemenskap med ditt engagemang och driv. Du brinner för service och att arbeta proaktivt är en självklarhet för dig då det skapar nya möjligheter.

Det här erbjuder Bilia

Vi vill att våra medarbetare ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har Bilia medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i omtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. Några av de förmåner som Bilia erbjuder är: Föräldralön/föräldrapenningtillägg, friskvårdsbidrag, medarbetarpension och personalrabatter på service, reparationsarbete, drivmedel och biluthyrning.

Anställningsform, omfattning, placeringsort

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders inledande provanställning och placering är på Bilias anläggning på Lidingö. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryterande chef.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Då vi arbetar för en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Gustaf Axenborg
Email Mejla Gustaf Axenborg
Område Lidingö
Yrkesroll Fordon, Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 3 feb 2023 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Europas största bilåterförsäljare med en ledande position inom service och försäljning av personbilar, transportbilar och lastbilar och tjänster såsom finansiering och försäkring. Biliakoncernen omsatte drygt 30 miljarder kronor under 2020. I Sverige är vi auktoriserade återförsäljare för Volvo, BMW, Toyota, Mercedes, Renault, Lexus, MINI, Porsche, Nissan, Dacia, Smart och Alpine samt har drivmedels- och biltvättstationer. Bilia finns i sex regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen, Skaraborg och i norra Sverige. Vår affärsidé är att erbjuda service, bilförsäljning och tilläggstjänster för ett enklare bilägande - kort sagt en bättre upplevelse för våra kunder. Läs mer om oss på bilia.com