Speciallärare sökes till Vittra Lidingö

Speciallärare sökes till Vittra Lidingö

Vittra Lidingös grundskola startade hösten 1998 på natursköna Näset på Lidingö. Idag har vi ca 220 barn och elever från förskola till skolår 9. Vi arbetar idag i två engagerade arbetslag på grundskolan och ett arbetslag på förskolan. Vittra Lidingö har en internationell inriktning, vilket innebär att eleverna utöver det som står i den svenska läroplanen även får möjlighet att lära sig och utveckla det engelska språket redan från tidig ålder.

Detta söker vi:

Nu söker vi en engagerad, ambitiös och behörig speciallärare som vill undervisa på Vittra Lidingö.

Du kommer bli kollega och en viktig kompetens i vårt elevhälsoteam som förutom dig består av skolsköterska (40 %), studie-och yrkesvägledare (10 %), kurator (40%) samt specialpedagog (80 %). Elevhälsans arbete leds utav rektor. Dina insatser ska ge stöd till våra elevers kunskapsutveckling samt sin personliga utveckling.

Vi söker dig som är utbildad lärare som känner glädje och lust inför ditt uppdrag och som är trygg i din yrkesroll. På vår skola har vi höga ambitioner för våra elevers lärande och utveckling, vårt arbete präglas av ett högt engagemang.

Du kommer att ingå i ett arbetslag. I våra arbetslag strävar vi alltid efter att bli ännu bättre, därför är det viktigt att du tycker om att arbeta processtyrt i utvecklingsarbetet- att utmana dina kollegor och att låta dig själv utmanas och växa.

Genom gemensamma kollegiala reflektioner möter vi varandras tankar och växer i vår profession. För oss är det viktigt att du som vill arbeta som förskollärare hos oss känner nyfikenhet inför ditt uppdrag. Vårt arbetssätt bygger på systematiska gemensamma analyser och utifrån dem pågår ett ständigt utvecklingsarbete med fokus på hög kvalitet och glädje.

Vi erbjuder:

I Vittra tillhör du alltid ett arbetslag där du tillsammans med dina kollegor planerar, genomför och utvärderar undervisningen.

Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö där det finns många karriärvägar. Vittra har ett utbildningsprogram som består av ett flertal externa och interna utbildningar, bland annat ett ledarutvecklingsprogram för arbetslagsledare.

Vi har höga förväntningar på oss själva och vårt gemensamma arbete som grundar sig på kollegialt lärande och verksamhetens behov. Tillsammans bygger vi en trygg och utmanande miljö där alla ska få utvecklas, barn som vuxna.

Hos oss på Vittra Lidingö möts du av en verksamhet med stort engagemang, hög kvalitet och massor av glädje. Du arbetar i en stimulerande och trygg miljö i nära pedagogiska relationer mellan vuxna och barn.

Vill du veta mer om oss?

Om du vill veta mer om Vittra Lidingö kan du gå in på vår hemsida, www.vittra.se/lidingö. Vi har också en rekryteringsfilm "Att jobba för Vittraskolorna" som du hittar på www.youtube.com/vittrakanalen.

Låter detta intressant?

Du söker tjänsten genom att klicka på nedanstående länk. Vi tar ej emot ansökningar via post eller mail. Sista ansökningsdag är 2018-12-03. Tjänsten är en ferieanställning, på 60% med tillträde efter överenskommelse. Ansök gärna snarast då urval sker löpande.

Vittra har Kollektivavtal med Lärarförbundet, Lärarnas Riksförbund, Vision samt Kommunal vilket bland annat innebär tjänstepension enligt ITP-planen samt försäkringar.

Om du har frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rektor Kicki Blomberg på telefon 0722-27 80 72 eller mail; kicki.blomberg@vittra.se

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Lidingö
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Specialpedagog
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 dec (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vittraskolorna, ett av Sveriges ledande friskoleföretag med 25 för- och grundskolor runt om i landet. Tillsammans ansvarar vi för cirka 7600 barn och elever och har cirka 900 medarbetare. Vår undervisning utgår ifrån en helhetssyn på elevens utveckling med tydliga mål inom kunskap, lärande och personlig utveckling. Genom att hitta motivationen hos varje elev kan vi både uppmuntra och ställa krav.

I Vittra arbetar vi utifrån vår gemensamma pedagogiska plattform och Vittraverktyg med utgångspunkt i de nationella styrdokumenten, alltid med målet att nå en högre kvalitet och ökad måluppfyllelse för våra barn och elever. Det betyder att de strukturer, metoder och aktiviteter som står beskrivna i våra verktyg genomförs på samtliga av våra för- och grundskolor, att de följs upp och utvärderas.

Vi startade vår första skola 1993 och ingår sedan 2008 i AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag.