Sjuksköterskor till Siggebogården för intermittent anställning

Sjuksköterskor till Siggebogården för intermittent anställning

Siggebogårdens vård- och omsorgsboende erbjuder vård och omsorg med somatisk och demensinriktning, samt korttids- och växelvård med totalt 129 platser och är en del av Lidingö stads äldreomsorg i egen regi.

Äldreomsorgens verksamheter i egen regi omfattar vård- och omsorgsboenden, korttids- och växelvård, servicehus, hemtjänst och dagverksamhet. Vårt uppdrag är att bedriva en konkurrenskraftig och kvalitetssäkrad vård och vara det självklara valet för Lidingöbor i behov av vård, omsorg, service och stöd.

Siggebogårdens vård- och omsorgsboende är Silviacertifierat sedan oktober 2016.

Vi står just nu i startgroparna att skapa akademiska vård- och omsorgsboenden vid Siggebogården och Högsätra vård- och omsorgsboende. Det kommer ske i samverkan med Ersta Sköndal Bräcke högskola. Här ingår bland annat att driva utvecklingen av ett interprofessionellt lärande som omfattar såväl studenter som legitimerad personal och omsorgspersonal.

Arbetsuppgifter
Som sjuksköterska tjänstgör du på någon av våra enheter med inriktning mot somatisk vård, demensvård eller korttids- och växelvård. Tillsammans i teamet som består av läkare, sjuksköterska, arbetsterapeut, sjukgymnast och omsorgspersonal arbetar ni för att ge en god och kvalitetssäkrad vård- och omsorg till omsorgstagarna.

I ditt arbete ingår bland annat:
  • Att vara delaktig i ansvaret för patienternas omvårdnad, hälso- och sjukvård samt välbefinnande genom att uppmärksamma behov inom ramen för det kommunala hälso- och sjukvårdsansvaret.
  • Att handleda och utbilda omvårdnadspersonal i hälso- och sjukvårdsarbetet.
  • Att hålla sig à jour med forskning, utveckling inom hälso- och sjukvårdens område.
  • Att aktivt delta i kvalitetssäkring och utvecklingsarbete.
Du kommer också tillsammans med dina kollegor fungera som handledare för de sjuksköterskestudenter vi tar emot, för verksamhetsförlagd utbildning VFU, från Ersta Sköndal Bräcke högskola.

I Lidingö stad värdesätter vi gott ledarskap där alla chefer har gått utbildning i utvecklande ledarskap. Vi satsar även på våra medarbetare i form av kompetensutveckling och utbildning i aktivt medarbetarskap. Tillsammans skapar vi vår arbetsmiljö.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad sjuksköterska med svensk legitimation. Det är meriterande om du har specialistkunskaper inom geriatrisk- och palliativ vård, liksom tidigare erfarenheter av äldreomsorg.
Vi vill också att du har ett genuint intresse för och drivkraft att aktivt delta i det arbete vi har framför oss med att skapa ett akademiskt vård- och omsorgsboende på Siggebogården. Du har lätt för att uttrycka dig på svenska i såväl tal som skrift. Du behöver också ha god datorvana.

För oss är din personlighet viktig. Du bör ha goda ledaregenskaper genom att vara lugn, empatisk, trygg och flexibel i din yrkesroll. Eftersom tjänsten innebär samverkan i många olika forum, behöver du vara en självgående person, gilla att ge service samt ha god samarbetsförmåga.

Välkommen med din ansökan!

Övrigt
Vi tillämpar individuell lönesättning.

Inför rekryteringsarbetet har Lidingö stad tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Område Lidingö
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 24 sept 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill också du ha ett jobb som är till nytta och glädje för andra människor? Där du är med och formar hur vårt samhälle ska se ut i framtiden. Där du får vara ditt bästa jag.

I Lidingö stad hör arbete samman med hälsa. Vi satsar helhjärtat på utvecklande ledarskap och på dig som person. Med 2500 färgstarka kollegor inom 260 olika yrken, så behöver din vardag aldrig bli grå.

Gå in på lidingo.se/jobb så får du veta hur det är. På riktigt.