VA-tekniker till Svevia division Drift, Lidingö

VA-tekniker till Svevia division Drift, Lidingö

Svevia är landets ledande driftentreprenör och ett av de största väg- och anläggningsföretagen i Sverige. Svevia, division Drift arbetar med drift och underhåll av gator och vägar, parker och grönytor samt mindre anläggningsarbeten. Division Drifts platschefsområde VA-drift och vinter på Lidingö söker en noggrann VA-tekniker. Tjänsten är ett föräldravikariat i 12 månader med start 1 september 2018, med möjlighet till förlängning.

Hos oss erbjuds du möjligheten till att bli en del av ett familjärt och engagerat arbetsteam. I rollen som VA-tekniker är du själv ansvarig för ditt område samtidigt som du har ett nära samarbete med din arbetsledare och ditt arbetsteam. Låter detta intressant?

Om tjänsten: Som VA-tekniker hos Svevia erbjuds du ett omväxlande arbete med stor möjlighet att själv påverka din egen vardag. Du kommer vara en del av ett team som alla arbetar mot samma mål oavsett storlek på projekt. Denna tjänst har ett fokus mot VA, där dina primära arbetsuppgifter kommer att vara att utföra byte av vattenmätare. Tjänsten utgår från vår etablering på Lidingö där du har nära stöd från arbetsledning och chef. Den medarbetare som du kommer arbeta närmast är vår arbetsledare, Susanne Pettersson. Tjänsten är ett vikariat med start från 1 september 2018 till 1 september 2019, med möjlighet till förlängning.

Din profil: Vi söker dig som är noggrann och driven. Det är meriterande om du har tidigare arbetserfarenhet som VA-tekniker, men det är inget krav. Det viktigaste är att du har rätt personlighet, att du motiveras av noggrannhet och kvalitet i ditt arbete. Då vi arbetar i team och hanterar kundrelationer så är det viktigt för oss att du värdesätter god kommunikation och uppvisar bra samarbetsförmåga. Vi vill att du tar egna initiativ, att du är förändringsbenägen och därmed öppen att för nya arbetsuppgifter då vi är flexibla och hjälper varandra när det behövs. B-körkort är ett krav för denna tjänst.

Vi erbjuder dig: Hos oss blir du snabbt en i gänget. Inom Svevia delar vi med oss av kunskap och drar nytta av varandras styrkor. Det ger dig unika utvecklingsmöjligheter och öppnar för spännande utmaningar i ett företag i snabb förändring. Med tydliga prestationsmål och krävande arbetsuppgifter får du utrymme att vässa din spetskompetens och göra skillnad. Vem du än är så kommer du vara omgiven av mycket duktiga och härliga medarbetare som gärna vägleder dig och delar med sig av sina erfarenheter. Du kommer bli en del av en gemenskap som alla är fokuserade på att tillsammans utveckla individen, teamet och affären.

Svevia tänker även nytt och hållbart. För oss är det lika viktigt att vara lyhörd för kundernas behov som att erbjuda hållbara lösningar utifrån miljöhänsyn, säkra arbetsplatser, etik och moral. Se detta som din chans och möjlighet att påverka byggbranschen i Sverige, nu och på lång sikt. Vårt mål är att avancera på marknaden och visa vad vi är bäst på. Som ett av landets största väg- och anläggningsföretag vill vi ha de bästa medarbetarna. Var med på vägen och gör skillnad.

Vill du dela väg med oss?

Nyfiken att veta mer?
Du är varmt välkommen att höra av dig med frågor till vår Platschef, Samira Zayyani. Du når henne på telnr. 070-517 08 45 eller per e-mail samira.zayyani@svevia.se

Ansökan
Är det dig vi söker?
Välkommen med din ansökan senast 18 juni, urvalet går vi igenom löpande så vänta inte med att söka!
Mer info
Område Lidingö
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Svevia är specialiserat på att bygga och sköta om vägar och infrastruktur. Vi är ledande på drift och underhåll och ett av de största anläggningsföretagen i Sverige. Våra 2 000 medarbetare finns på fler än 100 platser i Sverige och Norge. Vår verksamhet är indelad i divisionerna Anläggning, Drift och Beläggning samt specialenheterna Maskin och Arento. Inom Svevia delar vi med oss av kunskap och drar nytta av varandras styrkor. Som anställd hos oss får du tydliga prestationsmål, stimulerande arbetsuppgifter och möjlighet att utvecklas tillsammans med drivna kollegor och engagerade chefer. Vi ger dig en utmanande och varierande vardag i en bransch där förändring är normaltillståndet. Välkommen att läsa mer på www.svevia.se. Dela väg med oss!