Tekniker Bentley Stockholm

Tekniker Bentley Stockholm

Arbetsuppgifter
Att vara auktoriserad fordonstekniker på Bentley är att vara under ständig utveckling. Du får kontinuerliga utbildningar, mjukvaruuppdateringar, specialist utrustning för diagnostik och reparation, som alla säkerställer att Bentleys modeller underhålls och repareras på rätt sätt och enligt de senaste standarderna.

Som tekniker hos Bentley möts du av ett stimulerande och utmanande jobb där du kommer att arbeta med alla moment. Vi håller en hög kvalité och service, precis som vårt starka varumärke utlovar, vilket i sin tur säkerställer nöjda och återkommande kunder. Som tekniker hos oss blir din insats alltså oerhört viktig. Detta är inget som går obemärkt förbi och du kommer att se ett företag där servicemarknadsaffären väger tungt.

Du kommer att jobba i Bentleys fina verkstad på Lidingö, där du möts av ett starkt och kompetent team och tillsammans skapar ni en servicemarknad i världsklass.

Din profil

Vi tror att du har en stark fordonsteknisk bakgrund, där du har flerårig erfarenhet av att arbeta som mekaniker. Du behärskar utöver svenska även engelska. Som person är du prestigelös, noggrann och plikttrogen med hög arbetsmoral. Du sätter stolthet i ett väl utfört arbete och tar ansvar för det. Vidare är du driven samt effektiv och har en god förmåga att prioritera din tid och insats. Är du dessutom en glad, positiv och bilintresserad person så kommer du att passa in mycket bra hos Bentley.

Vi erbjuder dig

Här får du ett kvalificerat arbete på ett modernt och kundfokuserat företag med lång erfarenhet i branschen. Här erbjuds du stora utvecklingsmöjligheter med en rad vidareutbildningar inom organisationen. Detta är en trygg och stabil arbetsplats med högt i tak, kompetenta och lyhörda ledare samt trevliga och stöttande kollegor. Man arbetar tillsammans och lagandan är stark. Arbetstiderna är förlagda mån-tors 7:00-16:00 och fredagar 07:00- 14:00. Naturligtvis finns kollektivavtal, och du erbjuds friskvårdsbidrag. Detta är en direktrekrytering och du blir anställd av Bentley Stockholm.

Denna rekrytering är i samarbete med Starfinder och frågor om processen och tjänsten besvaras av Catrin Fjellström 0700744018 och Malin Dunder 0767776762. Intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser fram emot att höra från dig!

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Malin Dunder
Telefon 0767776762
Område Lidingö
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 14 jan 2023 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Stolt auktoriserad importör och återförsäljare av Bentley samt auktoriserad servicepartner i Sverige. Här finns engagemang, passion och kunskap som gör våra kunders bilägande enkelt och lustfyllt.

Nu tar vi ytterligare ett steg mot att bli den bästa serviceorganisationen inom svensk bilhandel och söker förstärkning med en medarbetare till vårt serviceteam på Lidingö. Att arbeta på Bentley är mer än bara ett jobb, det handlar om att passionerat leva våra kärnvärden. Vi arbetar i ett tight grupp med korta beslutsvägar och mycket involvering av alla avdelningar på anläggningen.

Nu utökar Bentley sitt team och söker ytterligare en tekniker till sin anläggning på Lidingö.