Timvikarier till Baggeby gårds servicehus

Timvikarier till Baggeby gårds servicehus

Baggeby gårds servicehus ligger vackert och naturskönt intill vattnet nära Millesgården och med en underbar utsikt över
Värtahamnen. I närheten finns promenadstråk och affärer. I direkt anslutning ligger busshållplats och Lidingöbanan som går med regelbunden trafik till och från Ropsten.

På Baggeby gårds servicehus bor man i en lättillgänglig miljö i en egen lägenhet men har tillgång till hemtjänstpersonal, sjuksköterska, sjukgymnast, arbetsterapeut och annan service. På Baggeby gårds servicehus arbetar alla medarbetare efter Lidingö stads värdeord: Professionell, Initiativrik och Engagerad. Vi arbetar för hög kvalitet och värdesätter kontinuitet.

Vi söker nu vårdbiträden och undersköterskor som vill arbeta som timvikarier hos oss i varierande omfattning.

Arbetsuppgifter
Baggeby gårds servicehus erbjuder hemtjänstinsatser och hälso- och sjukvård inom verksamheten. I uppdraget ingår omsorgsarbete och vanligen förekommande arbetsuppgifter som undersköterska eller vårdbiträde. Ett biståndsbeslut ligger som grund för de insatserna som ska utföras. Du kommer att ha ett nära samarbete med kollegor, samordnare och enhetschef. Du kommer även att samverka med hälso- och sjukvården, god man/förvaltare samt anhöriga.

Kvalifikationer
Kvalifikationskrav för tjänsten är att du har för uppdraget relevant utbildning eller erfarenhet. Erfarenhet av omsorgsarbete eftersträvas, gärna från hemtjänsten. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift och kunna dokumentera enligt de lagar och riktlinjer som gäller på arbetsplatsen. Du bör ha minst grundläggande kunskaper i Word, mail och internet. Du ska kunna bemöta och kommunicera med våra kunder och deras anhöriga med serviceinriktat kundfokus. Våra medarbetare förväntas ha god samarbetsförmåga och flexibilitet och eftersom vi fäster stor vikt vid personlighet letar vi efter dig som har driv, positiv attityd och är lyhörd för våra brukares behov. Genuint intresse för arbete med äldre och ett bra bemötande är ett krav

Övrigt
Tillträde enligt överenskommelse.

Intervjuer sker löpande under rekryteringsprocessen.

Inför rekryteringsarbetet har Lidingö stad tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Område Lidingö
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 maj 2021 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill också du ha ett jobb som är till nytta och glädje för andra människor? Där du är med och formar hur vårt samhälle ska se ut i framtiden. Där du får vara ditt bästa jag.

I Lidingö stad hör arbete samman med hälsa. Vi satsar helhjärtat på utvecklande ledarskap och på dig som person. Med 2500 färgstarka kollegor inom 260 olika yrken, så behöver din vardag aldrig bli grå.

Gå in på lidingo.se/jobb så får du veta hur det är. På riktigt.