Är du vår nya kollega, nu när vi utökar teamet i köket?
Vi är ett glatt gäng på Skogshem & Wijk som nu söker en ny arbetskamrat. Vi som arbetar i köket är ett härligt och flexibelt gäng i olika åldrar, som trivs tillsammans och gillar att ha kul på jobbet. Jag som ansvarar för köket heter Marios och gillar att arbeta tillsammans med gruppen och våra gemensamt uppsatta mål. Vi jobbar med såväl traditionell- som nyskapande och kreativ matlagning, allt med hög kvalitet och med fokus på råvarorna.

Arbetet i köket är till största delen förlagd till vardagar, men viss del helgarbete förekommer under verksamhetsåret. Vi arbetar med hög- och lågsäsong inom mötes-branschen och har därför möjligheten att kunna njuta av långa sommar- och julledigheter då vi under året jobbar med så kallat lokalt årsarbetsavtal. Vi är ett blandat gäng i olika åldrar, men det som kännetecknar oss är att vi gillar att ge service oavsett om vi jobbar på, fastighet, kök, servis, försäljning eller reception. Vi stöttar varandra samtidigt som vi givetvis gillar att ha kul när vi jobbar.

Vi söker dig som har erfarenhet från tidigare kockjobb eller är nyutbildad, men redan kreativ matlagare och som känner att du vill utvecklas som kock tillsammans med oss! Som kock skall du vara duktig på att hantera råvaror, smaksäker och noggrann i din matlagning.
Som kock hos oss är du även med och ansvarar för och utvecklar det kalla köket, med sallader, bufféer och hembakat mat- och fikabröd, snygga och inspirerande uppläggningar och presentationer är en stor del av gästens helhetsupplevelse.

Som person behöver du vara strukturerad och flexibel och gilla att ha många bollar i luften. Baskunskaper i köksekonomi, hälsa o hygien ser vi som en självklarhet! På Skogshem & Wijk uppmuntrar vi gärna personlig utveckling med det goda ledarskapet i fokus. Tjänsten är en heltidstjänst. Vi har kollektivavtal och erbjuder lön och andra personliga förmåner, allt enligt överenskommelse.

Körkort och tillgång till bil är ett plus.
Tillträde när vi hittat dig!

Som anställd här på Skogshem & Wijk har du fri tillgång till egen friskvård i våra två gym samt naprapat som kommer till oss varannan vecka, samt företagsläkare.
Är du intresserad så kontakta gärna mig, Marios Anthis 08-731 42 33 eller personal@skogshem-wijk.com

Vill du veta mera om oss: https: https://www.skogshem-wijk.com/ Skogshem & Wijk är en plats skapad för möten med trivsel, tradition och kvalitet.
Mer info
Kontaktperson Marios Anthis
Telefon 08-731 42 33
Område Lidingö
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://skogshem-wijk.com/
Sista ansökningsdag 25 nov 2019 (34 dagar kvar)