Bartender / Servis

Bartender / Servis

Bartender / servis

Vi på Skogshem & Wijk söker dig som har några års erfarenhet som bartender och servisarbete.

Det viktigaste är att du tycker om att arbeta tillsammans med människor och att ge god service med ett glatt humör. Samt att du har några års dokumenterad erfarenhet av arbete i bar.

Körkort och bil är ett plus då vi ligger ute på norra Lidingö.

Tjänsten är på 100 % och en tillsvidareanställning med sedvanlig provanställning om sex månader.

Skogshem & Wijk är en plats skapad för möten i en lärande miljö på det vackra Elfvikslandet ute på Lidingö. Vi är en plats skapad för möten med trivsel, tradition & kvalitet.

Arbetet i baren/servisen är till största delen förlagd till vardagar, men viss del helgarbete förekommer under verksamhetsåret. Vi arbetar med hög- och lågsäsong inom mötes-branschen och har därför möjligheten att kunna njuta av långa sommar- och julledigheter då vi under året jobbar med så kallat lokalt årsarbetsavtal. Vi som arbetar i restaurang, bar och café här på Skogshem & Wijk är ett glatt, lättsamt, flexibelt och väl sammansvetsad gäng som arbetat tillsammans i många år. Vi gillar att ha kul på jobbet och njuter av att få arbeta i en vacker och kreativ miljö! Jag som ansvarar för restaurangen och personalen heter Christoffer och har lång erfarenhet av både kök och matsal samt jobbar idag även med Skogshem & Wijks miljö- och hållbarhetsarbete. På fritiden tränar och tävlar jag med mina hundar eller finns i trädgården på landet där vi odlar mycket frukt och grönt för eget bruk.

Är du intresserad kontakta gärna mig, Christoffer Frances

08 731 42 38 eller personal@skogshem-wijk.com

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Lidingö
Yrkesroll Hotell & Restaurang
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://skogshem-wijk.com/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är en plats skapad för möten

S&W Meetings Events AB (Skogshem & Wijk) är en privatägd konferensanläggning som ligger på Lidingö, bara 15 minuter från centrala Stockholm. Idag har vi 222 hotellrum, 289 bäddar, ca 50 olika lokaler för 2-550 personer, 3 större som tar
160, 220 och 550 personer.

Besök oss gärna på www.skogshem-wijk.com