Idrottslärare åk 1-6

Idrottslärare åk 1-6

Rudboda skola är en nygbyggd F-6 skola på norra Lidingö, ca 20 minuter från T-centralen. Skolan har fantastiska lokaler med ljusa välplanerade klassrum och en stor idrottshall som är delbar. Skolgården är enorm med egen konstgräsplan, löparbanor, hoppgrop m m allt angränsande till ett av Lidingös naturvårdsområden.

Vi på Rudboda arbetar för en lustfylld och motiverande undervisning där hälsa och rörelse är ett fokusområde. Våra elever får både pulsträning och hjärnvila i form av yoga och avslappning varvat med övrig undervisning. Vi följer vetenskapen och därmed är t ex rörelsepauser både i och utanför klassrummen en viktig del i vår undervisning.

En av våra duktiga idrottslärare går nu i pension till sommaren. Därmed söker vi en ny skicklig idrottslärare. Bor du utanför Stockholm finns möjlighet att hyra personalbostad.

Arbetsuppgifter
Ditt uppdrag som lärare hos oss är att med glädje och lustfylld undervisning ge den ledning och stimulans som eleverna behöver i sitt lärande. Hos oss kommer du att erbjudas ett spännande arbete tillsammans med engagerade elever, föräldrar och pedagoger.

Inom ämnet idrott & hälsa så har vi utvecklat verksamheten med både PULS-träning och Hjärnvila på olika sätt. Vi har ett samarbete med bl.a. Lidingö friidrott och Lidingö fotboll. Tillsammans med dig vill vi fortsätta vårt utvecklingsarbete inom friluftsliv och andra utomhusidrotter. Med dig så har vi två idrottslärare och en fritidslärare med inriktning idrott och hälsa på skolan. Tillsammans vill vi säkerställa hälsa och rörelse under hela dagen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har lärarexamen för grundskolan åk 1-6 med ämnesbehörighet Idrott & Hälsa. Du får gärna ha erfarenhet av arbete med fokus på friluftsliv och uteverksamhet. Kompletterande utbildningar inom t ex friluftsliv är meriterande. Ytterligare ämnesbehörighet är meriterande samt vana och vilja att arbeta med digitala verktyg.

Friluftsliv är en viktig del i ditt liv och som person vill du med glädje och energi gärna vistas i naturen. Du kan och vill samarbeta med andra människor och kommer gärna själv med kreativa lösningar och idéer. Du ska kunna leda, motivera och skapa engagemang för att utveckla elevernas nyfikenhet och lust att lära. I Lidingö stad arbetar vi utifrån värdeorden engagerad, professionell och initiativrik. De ger oss vägledning i hur vi vill uppfattas och agera för att ge god service och det bästa stödet till
Lidingöborna

Övrigt
Tillträde enligt överenskommelse.
Individuell lönesättning.

Inför rekryteringsarbetet har Lidingö stad tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Område Lidingö
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 apr 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Vill också du ha ett jobb som är till nytta och glädje för andra människor? Där du är med och formar hur vårt samhälle ska se ut i framtiden. Där du får vara ditt bästa jag.

I Lidingö stad hör arbete samman med hälsa. Vi satsar helhjärtat på utvecklande ledarskap och på dig som person. Med 2500 färgstarka kollegor inom 260 olika yrken, så behöver din vardag aldrig bli grå.

Gå in på lidingo.se/jobb så får du veta hur det är. På riktigt.