Innesäljare till Nordiske Medier!

Innesäljare till Nordiske Medier!

Tjänstebeskrivning

Vill du göra karriär inom mediebranschen? Är du en driven och ambitiös teamplayer? Vill du arbeta med b2b-försäljning där du får varma leads att ringa på? Då kan du vara nästa säljtalang till Nordiske Medier!

Nordiske Medier är Nordens största företag när det kommer till fackpress och som innesäljare kommer du ha ett stort ansvar att utöka den försäljningen till b2b-kunder.

Som innesäljare kommer du att:
  • Ringa på varma leads och sälja in samt förnya prenumerationer
  • Sammanställa försäljningar och rapportera till prenumerationschef
Tjänsten passar dig som vill arbeta och göra karriär på nordens största renodlade b2b-förlag.

Krav på person

Vi söker dig som är framåt och självgående med en "can do-attityd". Du har mycket positiv energi som du gärna sprider till dina kollegor. Utöver detta trivs du som bäst att arbeta i högt tempo och har någon form av säljerfarenhet i bagaget.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som Innesäljare.

Övrigt

Start: Omgående enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider, flex
Plats: Lidingö, Stockholm

Sökord: Prenumerationssäljare, säljare, försäljning, b2b, innesäljare, media, mediebranschen

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Malin Öhman på 073-353 75 06. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Om PerformIQ

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra kandidater utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se
Mer info
Område Lidingö
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 30 nov (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nordiske Medier är en av Skandinaviens största verksamheter inom specialmedia. I tät dialog med det nordiska näringslivet ger Nordiske Medier ut ca 50 B2B-titlar, både digitalt och i print. Nordiske Medier står också bakom ett 80-tal branschevent varje år.

Nordiske Mediers medieportfölj spänner över bygg- och anläggningssektorn, motorbranschen, nordisk design, detaljhandeln och ett antal andra specifika industrier. Våra kunniga facktidningsjournalister levererar varje dag kvalitetsjournalistik till beslutfattare och professionella inom respektive bransch. Nordiske Mediers journalister producerar både nyheter i ett högt tempo, skriver reportage, porträtt och gör branschanalyser. Alla titlar går på djupet i den bransch de bevakar och fokuserar på att komma nära såväl medelstora som små företag.

Nordiske Medier har ca 100 medarbetare i Sverige, 100 i Danmark och 10 i Norge. Huvudkontoret ligger i danska Ålborg och vi har även kontor i Köpenhamn, Göteborg, Stockholm, Helsingborg och Oslo.