Verksamhetsledare sektor Återvinning

Verksamhetsledare sektor Återvinning

Om tjänsten

Vi söker verksamhetsledare inom sektorn Återvinning. I tjänsten ingår löpande kontakt med få men viktiga kunder, vilka i första hand är kommuner och kommunalägda bolag, samt styrning av verksamheten. Arbete ställer höga krav på serviceinriktning, kommunikation och förmåga att ta egna beslut och arbeta strukturerat, både självständigt och i grupp. Du kommer ansvara för hela eller delar av verksamheten. Till ditt stöd kommer du att ha engagerade medarbetare och en erfaren organisation. Vi ser inget problem med att du är nyutexaminerad från relevant högskoleutbildning utan är beredda på att lära upp dig.

Hos oss får du en möjlighet att i en stimulerande miljö komma vidare i din utveckling. Lybab AB har funnits sedan 2008 och är ett expanderande företag med en årsomsättning på ca 60 Mkr. Vi driver för närvarande 6 st. återvinningstationer och liknande inrättningar inom Stockholmsområdet. Vi ser gärna att våra anställda växer med verksamheten och med tiden kanske även hittar nya roller inom företaget. Det är din attityd och ambition som avgör hur långt du kan gå!

Krav
  • Körkort B
  • God svenska i tal och skrift
  • God engelska i tal och skrift
  • Erfarenhet av, eller utbildning inom, miljöarbete eller tjänst som kundansvarig/verksamhetsansvarig.
  • Grundläggande datorvana och erfarenhet av programmen i Microsoft Office paketet
Mer info
Telefon 08-121 323 00
Email Mejla Lybab AB
Område Lidingö
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Miljö & Djurvård, Miljö
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.lybab.se
Sista ansökningsdag 30 dec 2019 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lybab är ett modernt svenskt företag med en bred verksamhetsbas. Vi erbjuder kostnadseffektiva tjänster och lösningar där vi alltid sätter kunden först. Lybab driver och bemannar 6 återvinningscentraler, kretsloppscentraler, 3 omlastningsstationer och en kompostanläggning i Stockholmsområdet. Våra uppdragsgivare är både kommuner och avfallsbolag