VA-ingenjör

VA-ingenjör

Vi vill förstärka vårt team med en VA-ingenjör till enheten förvaltning på Teknik- och fastighetsförvaltningen, Lidingö stad

Arbetsuppgifter

Som VA-ingenjör kommer du att tillsammans med VA-förvaltaren ansvara för drift, underhåll och utveckling av stadens vatten- och avloppsanläggningar. Du kommer även samarbeta med GIS-ingenjörer, projektledare och upphandlad driftentreprenör. Kontakter med externa konsulter är också en viktig del i arbetet då vi är en beställarorganisation. Du har budgetansvar och är driftentreprenörens kontakt inom staden och genomför kontinuerligt uppföljning av dennes arbete.

Lidingö stads VA-anläggningar består av spill-, dag- och dricksvattenledningar, pumpstationer, tryckstegringar och vattentorn. Som VA-ingenjör kommer dina arbetsuppgifter främst att handla om planering och prioritering kring förnyelse av VA-ledningar, uppföljning av dricksvattenkvalitet, ansvar för dagvattenanläggningar och dagvattenfrågor. Du jobbar även med exploatörer kring ledningsdragning samt ledningskapacitetsfrågor och flödesmodellering. Du kommer att ha ett nära samarbete både med projekt- och utvecklingsenheterna på din egen förvaltning och med andra förvaltningar inom staden som berörs av VA-frågor.

Kvalifikationer

Vi tror att du har en VA-inriktad utbildning eller motsvarande erfarenhet och kunskaper inom GIS. Du har god initiativförmåga och ett strukturerat arbetssätt, liksom god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Högskolexamen och kunskaper inom CAD, modellering och miljöfrågor är meriterande. För att trivas i rollen är det viktigt att du har god samarbetsförmåga samt är självgående och serviceinriktad.

Lidingö stad

Teknik- och fastighetsförvaltningen inom Lidingö stad arbetar med förvaltning och utveckling av kommunala fastigheter, vägar, parker och naturområden, vatten och avlopp, avfall samt trafik.

Vill också du ha ett jobb som är till nytta och glädje för andra människor? Där du är med och formar hur vårt samhälle ska se ut i framtiden. Där du får vara ditt bästa jag. I Lidingö stad hör arbete samman med hälsa. Vi satsar helhjärtat på utvecklande ledarskap och på dig som person. Med 2500 färgstarka kollegor inom 260 olika yrken, så behöver din vardag aldrig bli grå.
Mer info
Område Lidingö
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.