Projektledare, ungdomsmottagning

Projektledare, ungdomsmottagning

Ungdomsmottagningen arbetar för att främja och förebygga fysisk och psykisk hälsa, med fokus på sexuell och reproduktiv hälsa och rättigheter bland unga. Alla ungdomar ska känna sig välkomna och ett normmedvetet förhållningssätt präglar verksamheten. Ungdomsmottagningens målgrupp är alla ungdomar mellan 12 och 23 år. På mottagningen arbetar två barnmorskor och två kuratorer samt läkare.

Lidingö ungdomsmottagning strävar efter att vara en inkluderande och tillgänglig mottagning och en del i detta är att fortsätta utvecklingen av vårt utåtriktade arbete. Vi söker därför en projektledare där tjänsten finansieras genom projektmedel för utveckling av ungdomsmottagningens utåtriktade arbete.

Tjänsten är på 50 % i 6 månader.

Arbetsuppgifter
Projekttjänsten syftar till att främja psykisk och sexuell hälsa bland ungdomar mellan 12-23 år. Ditt uppdrag är bland annat att nå ut till fler med information om ungdomsmottagningen och genom ökad tillgänglighet.

Som projektansvarig hos oss kommer du att jobba med utveckling av struktur kring ungdomsmottagningens främjande och förebyggande arbete. Detta bland annat genom att:
  • Tillsammans med oss i personalgruppen arbeta fram ett årshjul för ungdomsmottagningens utåtriktade arbete
  • Vara den som jobbar vidare med utveckling av respektive del i årshjul
  • Samverka med andra aktörer i Lidingö stad
  • Utveckla arbetet med kommunikation via digitala plattformar och sociala medier
Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant utbildning för uppdraget eller erfarenhet av liknande arbete. Du behöver ha kunskaper om och erfarenhet av att planera, marknadsföra och organisera utåtriktad verksamhet. Du behöver även ha kunskap och erfarenhet av kommunikation som skapar engagemang, samt kommunikation via digitala plattformar, webb och sociala medier.

Som person har du förmåga att ta initiativ, är självgående i ditt arbete och har god samarbetsförmåga samt kreativ förmåga. Du är strukturerad och kan planera och prioritera dina arbetsuppgifter. Eftersom tjänsten innebär mycket extern kommunikation behöver du vara duktig på att uttrycka dig tydligt och lättillgängligt på svenska i tal och skrift. I Lidingö stad arbetar vi utifrån värdeorden engagerad, professionell och initiativrik. De ger oss vägledning i hur vi vill uppfattas och agera för att ge god service och det bästa stödet till Lidingöborna.

Det är ett grundkrav att du delar ungdomsmottagningens värderingar och att du har förmåga att arbeta utifrån ett inkluderande och normmedvetet perspektiv.

Övrigt
Tillträde snarast och enligt överenskommelse.
Projektanställning i 6 månader
Omfattning: 50%

Inför rekryteringsarbetet har Lidingö stad tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Område Lidingö
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Socionom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 apr 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill också du ha ett jobb som är till nytta och glädje för andra människor? Där du är med och formar hur vårt samhälle ska se ut i framtiden. Där du får vara ditt bästa jag.

I Lidingö stad hör arbete samman med hälsa. Vi satsar helhjärtat på utvecklande ledarskap och på dig som person. Med 2500 färgstarka kollegor inom 260 olika yrken, så behöver din vardag aldrig bli grå.

Gå in på lidingo.se/jobb så får du veta hur det är. På riktigt.