Servicetekniker, Lidingö Motorservice AB

Servicetekniker, Lidingö Motorservice AB

Är du en duktig servicetekniker som gillar att ge service samt säkerställa kvalitét i världsklass? Gillar du att sätta kunden i fokus och motiveras av att ta ansvar? Då kan det vara just Dig vi söker!

Du kommer att arbeta hos en märkesverkstad med ett team av flera duktiga mekaniker. Arbetet består av att utföra service- och underhållsjobb på personbilar av märkena Volkswagen, Audi, Seat och Skoda.

Kvalifikationer
Du som söker har en 3-årig fordonsteknisk utbildning, alternativt motsvarande eftergymnasial utbildning. Du får gärna ha minst 2 års dokumenterad arbetslivserfarenhet av arbete som mekaniker. Det är meriterande om du arbetat med våra märken. Utöver ditt tekniska kunnande så ska du vara van vid att själv söka information och ta till dig skriftliga instruktioner. Du bör känna dig bekväm i din roll som mekaniker och kunna utföra arbetet självständigt.

Vi förutsätter att du har god datorvana och administrativ förmåga. Det är meriterande om du har erfarenhet av programmen som omfattas inom Volkswagen Group. Du behärskar svenska i både tal och skrift samt innehar B-körkort.

Personliga egenskaper
Du som söker ska ha ett stort intresse för bilar och en god känsla för service. Du är en lagspelare som är stolt i ditt yrkesutövande och värdesätter hög arbetskvalité. Du har lätt för att ta till dig nya instruktioner samt är flexibel, strukturerad och effektiv i ditt arbete. Vidare är du lojal, positiv och noggrann i ditt arbete men även van vid att hantera arbete i ett högre tempo.

Du kan arbeta självständigt för att uppnå dina personliga mål samtidigt som du är en lagspelare som hjälper till att höja teamkänslan.

Om anställningen
  • Heltidstjänst, provanställning tillämpas.
  • Fast lön.
  • Liv- och olycksfallsförsäkring.
  • Friskvårdsbidrag.
  • Tjänstepension.
  • Förskottssemester.
  • Företagshälsovård.
Kontaktuppgifter
Jonas Fundin
Verkstadschef
070-831 17 42
Jonas.fundin@lidingomotorservice.se

Välkommen med din ansökan!
Vi genomför löpande urval och intervjuer så tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.
Mer info
Område Lidingö
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.lidingomotorservice.se/
Sista ansökningsdag 31 okt 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lidingö Motorservice AB startades redan 1954 av Sture Kullberg.Verksamheten startade på Stockholmsvägen, men flyttade till nuvarande adress redan 1960.
Väl på plats i hantverkshuset på Vasavägen 82 började samarbetet med Volkswagen, så man kan lugnt påstå att "kulturen" sitter i väggarna!

Under åren har lokaler och verksamhet ständig utvecklats, och nu är den senaste ansiktslyftningen klar.

Och nu när bolaget är inne på sitt 66:e år i servicebranschen, kan vi med stolthet konstatera att verksamheten står bättre rustad än någonsin!

Vår verkstad är kvalitetscertifierad av TÜV.