Diagnostekniker/Tekniker

Diagnostekniker/Tekniker

Är du en duktig diagnostekniker som gillar att ge service samt säkerställa kvalitet i världsklass? Gillar du att sätta kunden i fokus och motiveras av att ta ansvar? DÂ kan det vara just Dig vi söker!

Tjänstebeskrivning
Du kommer att arbeta hos en märkesverkstad med ett team av flera duktiga mekaniker. Arbetet består av att utföra servicejobb, underhåll, felsökningar, elektronikjobb och reparationer på personbilar av märkena VW, Audi samt Skoda.

Kvalifikationer
Du som söker har en 3-årig fordonsteknisk utbildning, alternativt motsvarande eftergymnasial utbildning. Du bör även ha minst 3 års dokumenterad arbetslivserfarenhet av arbete som mekaniker. Det är meriterande om du arbetat med våra märken. Utöver ditt tekniska kunnande så ska du vara van vid att själv söka information och ta till dig skriftliga instruktioner. Du bör känna dig bekväm i din roll som mekaniker och kunna utöra arbetet självständigt.

Vi förutsätter att du har god datorvana samt administrativ förmåga. Det är meriterande om du har erfarenhet av programen som omfattas inom Volkswagen Group. Du behärskar svenska i både tal och skrift samt innehar B-körkort.

Personliga egenskaper
Du som söker har stort ett bilintresse och har en god känsla för service. Du är en lagspelare som är stolt i ditt yrkesutövande och värdesätter hög arbetskvalitet. Du har lätt för att ta till dig nya instruktioner samt är flexibel, strukturerad och effektiv i ditt arbete. Vidare är du lojal, positiv och noggrann i ditt arbete samt van vid att hantera arbete i ett högre tempo.

Du kan arbeta självständigt för att uppnå dina personliga mål samtidigt som du är en lagspelare som hjälper till att höja teamkänslan.

Förmåner
Månadslön
Företagshälsovård
Olycksfallsförsäkring
Tjänstepension
Goda utvecklingsmöjligheter
Mer info
Kontaktperson Jan Olofsson
Telefon 0708404812
Email Mejla Jan Olofsson
Område Lidingö
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.lidingomotorservice.se
Sista ansökningsdag 17 juli (24 dagar kvar)