EKONOM/KUNDMOTTAGARE

EKONOM/KUNDMOTTAGARE

Vi söker dig som har erfarenhet av fakturering, bokföring, kund- och leverantörsreskontra, in- och utbetalningar samt löneadministration. Vi tror att du tycker det är roligt att ta hand om våra kunder på mail och i telefon samt ha en övergripande koll på kontoret.

Vi vet att du tycker det är viktigt med en god stämning på arbetsplatsen och du är en person som bidrar till ett gott arbetsklimat. Du tycker det är roligt att lära dig nya saker och vill vara med att fortsätta utveckla företaget.

Tjänsten kan vara heltid eller deltid. För rätt person är vi flexibla.

Är detta du eller känner du någon som du tror skulle passa hos oss? Hör av dig.
Mer info
Kontaktperson Joacim Persson
Telefon 08-765 25 87
Email Mejla Joacim Persson
Område Lidingö
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.lidingolas.se
Sista ansökningsdag 7 aug 2022 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lidingö Lås & Larm AB är ett 85 år gammalt familjeföretag som drivs i tredje generation. Vi är idag en modern säkerhetsleverantör med bred kompetens och en stor och trogen kundstock. Vi 10 anställda och arbetar i moderna digitala administrativa system.

Vi sitter i nyrenoverade och anpassade lokaler väldigt nära brofästet på Lidingö, nära till bra kommunikationer.

Vi har sedan många år lagt extra fokus på arbetsklimat och att alla ska trivas och känna att dom har en bra arbetsplats att gå till. Hos oss ska man känna att man utvecklas och vill stanna. Därför kommer vi rekrytera mer på person än på kompetens. Rätt person går alltid att utbilda inom de områden som behöver stärkas.