Lärare i biologi och kemi åk 7-9

Lärare i biologi och kemi åk 7-9

Källängens skola är en 50-talsskola på norra Lidingö och har ca 700 elever i klasserna 4 - 9. Naturen finns nära inpå knuten samtidigt som staden ligger ett par minuter bort, skolan ligger 5 minuter med buss från Ropsten. Vi är indelade i sex årskursvisa arbetslag som leds av varsin arbetslagsledare.

Våra resultat gör oss till en av landets absolut bästa kommunala skolor och kanske en av de trevligaste att jobba på? Vi söker nu en behörig lärare i biologi och kemi, vill du ta nästa steg och utvecklas tillsammans med oss?

Arbetsuppgifter
På Källängen samarbetar du med flera kollegor i ämneslaget, och med Lidingö stads övriga lärare i ämnesnätverk. I tjänsten ingår delat mentorskap för en klass. Hos oss arbetar du tillsammans med kunniga, erfarna och trevliga kollegor i en välfungerande verksamhet med tydliga mål. Som lärare tar du ansvar för alla dina elevers framsteg och måluppfyllelse i enlighet med styrdokumenten. Du månar om att alla elever ska nå sin fulla potential både som mentor för din klass och som undervisande lärare

Kvalifikationer
Vi söker dig som är behörig i biologi och kemi. Vi ser gärna att du även är behörig i matematik och fysik/teknik och vill arbeta med ämnena på ett roligt, seriöst och inspirerande sätt. Vi ser att du har en vana att arbeta inom olika digitala system och ser digitalisering som en självklar arena för undervisning. Vi jobbar bland annat i V-klass, G-suite och Classroom

Vi vill att du har en positiv syn på elevernas förmåga, en vilja att se varje elev och få denne att utvecklas utifrån sina förutsättningar. Du har ett tydligt ledarskap där du kan leda och motivera eleverna. Vi tror att du har en vilja att utveckla och hela tiden förbättra vår verksamhet. Du är trygg i dig själv och har god samarbetsförmåga. Din kommunikation är god med både elever, föräldrar och övriga medarbetare på skolan.

Övrigt
Individuell lönesättning.
Intervjuer sker löpande under rekryteringsprocessen.
Tillträde 12:e augusti eller enligt överenskommelse.
Mer info
Område Lidingö
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill också du ha ett jobb som är till nytta och glädje för andra människor? Där du är med och formar hur vårt samhälle ska se ut i framtiden. Där du får vara ditt bästa jag.

I Lidingö stad hör arbete samman med hälsa. Vi satsar helhjärtat på utvecklande ledarskap och på dig som person. Med 2500 färgstarka kollegor inom 260 olika yrken, så behöver din vardag aldrig bli grå.

Gå in på lidingo.se/jobb så får du veta hur det är. På riktigt.