Elevassistenter, timvikariat

Elevassistenter, timvikariat

Välkommen till en arbetsplats som genomsyras av glädje och engagemang hos både personal och elever. Lidingö grundsärskola är en skola med härliga elever och engagerad personalgrupp. Verksamheten är lokalintegrerad i
Bodals och Skärsätra skola med närhet till skog och hav. Med naturen ett stenkast bort möjliggör det för utomhuspedagogik och andra friluftsaktiviteter.

På Lidingö grundsärskola går idag totalt 40 elever fördelade i två enheter. Nu söker vi dig som vill ha ett flexibelt arbete. Kanske studerar du och vill arbeta extra eller arbetar på en annan arbetsplats och vill jobba mer, nu har du chansen att arbeta utefter dina och våra behov.

Arbetsuppgifter
Vi söker timvikarier till grundsärskolans skola- och fritidsverksamhet. Du kommer arbeta som elevassistent och vara ett stöd för både elever och lärare i undervisningen och på fritids. Vi behöver dig som kan komma in och arbeta med kort varsel när ordinarie personal är borta. Som vikarie kan det handla om korta vikariat på några timmar per dag, till längre vikariat på heltid under en längre period.

Arbetstiden kan variera mellan klockan 08.00 -17.00 på vardagar. Som anställd i staden berättar du för oss när du har möjlighet att arbeta och du erbjuds sedan jobb utifrån de förutsättningar som finns. Givetvis får du en introduktion när du börjar.

Kvalifikationer
För att kunna arbeta som vikarie måste du ha fyllt 18 år och du som söker har avslutad gymnasieutbildning. Ingen vidareutbildning krävs men det är meriterande med erfarenhet av arbete med elever med särskilda behov gärna inom särskolan.

Du är lyhörd för olika elevers behov, är positiv och har ett flexibelt arbetssätt. Du har god förmåga att arbeta självständigt och strukturerat med stor uthållighet. I Lidingö stad arbetar vi utifrån värdeorden engagerad, professionell och initiativrik. De ger oss vägledning i hur vi vill uppfattas och agera för att ge god service och det bästa stödet till Lidingöborna. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet

Övrigt
Du kommer att behöva visa ett utdrag från belastningsregistret som du beställer från polisen. Innan du börjar arbeta ska du ha tagit del av offentlighets- och sekretesslagens bestämmelser. I samband med att du blir inskriven som vikarie kommer du behöva underteckna en sekretessförbindelse.

Tillträde snarast, enligt överenskommelse.
Timlön enligt överenskommelse.
Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan idag!

Inför rekryteringsarbetet har Lidingö stad tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Område Lidingö
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill också du ha ett jobb som är till nytta och glädje för andra människor? Där du är med och formar hur vårt samhälle ska se ut i framtiden. Där du får vara ditt bästa jag.

I Lidingö stad hör arbete samman med hälsa. Vi satsar helhjärtat på utvecklande ledarskap och på dig som person. Med 2500 färgstarka kollegor inom 260 olika yrken, så behöver din vardag aldrig bli grå.

Gå in på lidingo.se/jobb så får du veta hur det är. På riktigt.