Caféansvarig, Källängens skola

Caféansvarig, Källängens skola

Lidingö stad har 11 kommunala grundskolor, vi fokuserar på kunskap och lustfyllt lärande vilket syns i våra goda studieresultat. Vi erbjuder en skola som är en del i det digitala samhället och vi lägger vikt vid att förbereda eleverna inför framtiden. Skolledarna och lärarna på Lidingö utbyter erfarenhet, lär av varandra och utvecklas tillsammans, vi är en del av en större helhet!

Är du nyfiken, kreativ och intresserad av att utveckla den pedagogiska verksamheten och ditt eget ledarskap? Vill du vara med och skapa en god miljö för lärande tillsammans med oss? Du finner trygghet i förändring och du vill göra skillnad, för skillnad - det gör vi hela tiden.

Arbetsuppgifter
Som caféansvarig driver och utvecklar du skolans cafeteria. Här kan eleverna kan spela spel, biljard, pingis och låna bollar för utomhusaktiviteter. I ditt uppdrag ingår även att du hanterar viss försäljning samt att förbereda mellanmål för våra elever på fritidsklubben. Caféterian är en del av skolans fritidsklubb och du har ett nära samarbete med personal på fritidsklubben.

Vi erbjuder dig en spännande och intensiv arbetsmiljö, där den ena dagen inte är den andra lik. Du kommer att träffa många kreativa och nyfikna elever där du behöver använda dig av din ledarförmåga, ditt engagemang och din problemlösningsförmåga.

Kvalifikationer
Som caféansvarig behöver du ha fyllt 18 år och det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i barngrupp eller arbete med ungdomar samt om du arbetat inom ett serviceyrke såsom café, restaurang eller liknande. Du är van vid att arbeta med ett högt tempo och för tjänsten behöver du även ha god kunskap i svenska tal och skrift.

Vi söker dig som är driven, strukturerad och självgående. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet som integritet, samarbetsförmåga, flexibilitet och förmåga att se till hela enhetens bästa. Eftersom tjänsten innebär samverkan i många olika former behöver du även gilla att ge en god service.

Övrigt
Tillträde: augusti 2021
Individuell lönesättning
Anställningsform: Tillsvidare 80% uppehållstjänst

Inför rekryteringsarbetet har Lidingö stad tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Område Lidingö
Yrkesroll Hotell & Restaurang
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill också du ha ett jobb som är till nytta och glädje för andra människor? Där du är med och formar hur vårt samhälle ska se ut i framtiden. Där du får vara ditt bästa jag.

I Lidingö stad hör arbete samman med hälsa. Vi satsar helhjärtat på utvecklande ledarskap och på dig som person. Med 2500 färgstarka kollegor inom 260 olika yrken, så behöver din vardag aldrig bli grå.

Gå in på lidingo.se/jobb så får du veta hur det är. På riktigt.