Ma/NO/Teknik-lärare, åk 4-6

Ma/NO/Teknik-lärare, åk 4-6

Vi välkomnar dig som brinner för att göra skillnad för våra elever! Du som sökt tjänst hos oss tidigare - nu har du chansen att söka igen.

Käppala Skola är en framgångsrik F-9 skola med 600 underbara elever och professionella kollegor. Skolan grundades 1954 och har gedigna ytor. Lokalerna är ljusa, rena och varierade.

På skolområdet har eleverna goda möjligheter till fantastiska rastaktiviteter. Här råder ordning och reda i mobilfri skola. Våra elever lämnar skolan med mycket goda resultat. I kollegiet stormtrivs våra lärare i positiv och lösningsfokuserad anda.

Skolans läge är en dröm för dig som vill nyttja naturen som klassrum; invid Långängens naturreservat, grönområden, insjö och hav.

Arbetsuppgifter
Som lärare hos oss undervisar du våra studiemotiverade elever i ett stimulerande klimat och du är mentor för en klass. Ditt uppdrag som mentor och lärare är att ge den ledning och stöd som eleverna behöver i sitt lärande och sin personliga utveckling, utifrån deras individuella förutsättningar. Du tar ansvar för alla dina elevers framsteg och måluppfyllelse i enlighet med styrdokumenten. Du individualiserar och tillgängliggör din undervisning och möjliggör så för alla elever i en elevgrupp att delta och lyckas. Du arbetar för att alla elever trivs på skolan.

På vår skola arbetar du tillsammans med kunniga, erfarna och trevliga kollegor och elevhälsa i en välfungerande lagverksamhet med tydliga mål. Som arbetslagsmedlem och mentors- och ämneskollega ges du stor frihet i samarbete med dina kollegor. Du tar aktivt ansvar för att skapa och upprätthålla goda relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare. Hos oss är samtal och lärande viktigt för att vi ska kunna nå våra mål. Att alla samarbetar och ansvarar kring arbetsuppgifterna är en självklarhet.

För den som önskar och har drivet finns i Lidingö Stad olika projekt att delta i kring exempelvis innovationer och hållbar utveckling. Om du är nyutexaminerad lärare får du hos oss en bra väg in i läraryrket med många erfarna kollegor som ger stöd och guidning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare med bred ämnesbehörighet och dokumenterat goda resultat. Du har kompetens att tillgängliggöra undervisningen så den fungerar för alla elever i klassrummet. Erfarenhet av ämnesövergripande undervisning och även arbete med äldre elever är meriterande. Du har vana att arbeta med digitala verktyg och ser digitaliseringen som en självklar arena för undervisning. Vi arbetar i skolplattformen V-klass, G-suite och Classroom.

Som person är du en stark ledare som brinner för didaktik, pedagogisk utveckling och även värdegrundsarbete. Du har en god samarbetsförmåga, är serviceinriktad och strukturerad. I Lidingö stad arbetar vi utifrån värdeorden engagerad, professionell och initiativrik.

Övrigt
Vi ser fram emot att ta del av ditt CV med tre referenser, ett personligt brev och eventuella intyg/bilagor. Välkommen med din ansökan!
Individuell lönesättning
Tillträde augusti 2021
Intervjuer sker löpande under rekryteringsprocessen.
Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Inför rekryteringsarbetet har Lidingö stad tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Område Lidingö
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 24 juni 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill också du ha ett jobb som är till nytta och glädje för andra människor? Där du är med och formar hur vårt samhälle ska se ut i framtiden. Där du får vara ditt bästa jag.

I Lidingö stad hör arbete samman med hälsa. Vi satsar helhjärtat på utvecklande ledarskap och på dig som person. Med 2500 färgstarka kollegor inom 260 olika yrken, så behöver din vardag aldrig bli grå.

Gå in på lidingo.se/jobb så får du veta hur det är. På riktigt.