Barnpassare sökes till våra trevliga familjer på Lidingö

Barnpassare sökes till våra trevliga familjer på Lidingö

Är du en lekfull person som älskar barn och söker ett extrajobb? Då är du rätt person för oss på Hemfrid! Som barnpassare hos oss kommer du arbeta hemma hos våra trevliga familjer, hämta/lämna på förskolor och skolor, laga enklare mat och leka med barnen!

Det här söker vi

Vi söker dig som är lekfull och barnkär. Du behöver vara ansvarsfull, flexibel samt självständig. För att arbeta hos oss som barnpassare ser vi att du har erfarenhet från att ha passat barn tidigare, antingen privat eller som anställd. Ett krav är även att du pratar svenska obehindrat.

Fakta om jobbet

Som barnpassare hos oss kommer du främst arbeta med att hämta barn från förskolan/skolan, leka med barnen i familjens hem och fixa i ordning enklare maträtter. Arbetet sker främst på eftermiddagar, men även familjer som behöver hjälp heldagar, kvällar och nätter kan förekomma. Som anställd som barnpassare hos oss har du själv möjlighet att välja vilken typ av pass som kan fungera för dig. Barnpassningen sker av barn i olika åldrar och vi matchar ihop dig med en familj som passar din erfarenhet och vad du känner dig trygg med! Tjänsten är på deltid och går bra att kombinera med studier eller annan deltidssysselsättning.

Att jobba hos oss

Trots att vi arbetar mycket på egen hand, har vi en stark gemenskap. Vår mötesplats är kontoret, där vi utbyter idéer, tankar och erfarenheter. Vi har regelbundna medarbetarträffar och sociala aktiviteter. Under kontorstid är dörren alltid öppen och kaffebryggaren på.

Vad erbjuder vi våra Hemfridare?
  • Ingångslön 133,95 kr/h inklusive semesterersättning
  • OB enligt kollektivavtal, 20-43 kr extra/timma
  • Kurs i Hjärt-och Lungräddning
  • Bidrag för träning
  • Kollektivavtal
  • Ansvarsförsäkring
  • Inflytande över dina arbetstider samt hur mycket du vill arbeta
  • Nära kontakt med vårt Familjeserviceteam
Om Hemfrid

Hemfrid är Sveriges största leverantör av hushållstjänster. Vi erbjuder städning, fönsterputs, barnpassning, flytt och många andra tjänster som underlättar vardagen för våra kunder. Huvudkontoret ligger i Stockholm med regionkontor i Göteborg, Malmö, Västerås och Uppsala. Läs mer om Hemfrid här: www.hemfrid.se.

Områden

Just nu söker vi främst barnpassare till områdena Östermalm, Lidingö, Sollentuna, Täby, Åkersberga, Danderyd och City.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Lidingö
Yrkesroll Utbildning, Barnskötare
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.hemfrid.se/
Sista ansökningsdag 22 juni 2019 (3 dagar kvar)