MA/NO-lärare till Högsätra skola åk 7-9

MA/NO-lärare till Högsätra skola åk 7-9

Vill du vara med och skapa det samhälle vi vill ha framöver? Vill du tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor vara med och göra skillnad på riktigt? Då är du rätt person för att börja arbeta hos oss på Högsätra skola. Vi är en skola med 550 elever fördelade från F-9 och vi är 75 medarbetare. Våra ledord är elevernas delaktighet, kunskapsfokus, kollegialt lärande och höga förväntningar. Tillsammans med vårt gedigna arbete med trygghet och trivsel bidrar det till att skapa de bästa av förutsättningar för elevernas lärande.
I Lidingö stad satsar vi helhjärtat på utvecklande ledarskap, både för dig som person och anställd. Genom ett systematiskt kvalitetsarbete skapar enheterna inom Lidingö stad bra förutsättningar för alla våra barn och ungdomar att utvecklas maximalt i sitt lärande.

Tillsammans med digitaliseringens möjligheter kommer du ges goda förutsättningar att se till att varje elev på Högsätra skola kan fatta kloka och välgrundade beslut om sin framtid och bidra till att skapa ett bättre samhälle. Ett samhälle som är tillgängligt för alla och där olika förmågor ses som tillgångar, något som skapar möjligheter och bidrar till hållbara lösningar.
Nu söker vi dig som vill arbeta som lärare i MA/NO, åk 7-9!

Arbetsuppgifter
Som lärare i MA/NO på Högsätra skola blir du kollega med legitimerade lärare i både matematik och NO, ingår i ämneslag MA samt NO (som träffas varje vecka) och i ett av skolans arbetslag. Tillsammans med dina närmsta kollegor i ämnena matematik och NO på högstadiet planerar, genomför och utvärderar ni undervisningen i dessa ämnen. Högsätra skola har även en väl utbyggd elevhälsa. Lokalerna är mycket väl anpassade för ämnena matematik och NO (bl a har vi flera laborationssalar). Kommunikationen med eleverna sker i första hand via Google Classroom och varje elev har en egen dator.

Utöver detta ges goda möjligheteter till individuell utveckling, ämnesövergripande arbete liksom samarbete inom de olika ämnena. Allt för att skapa bra förutsättningar för varje elevs lärande liksom för din personliga utveckling och ditt personliga ledarskap.

Kvalifikationer
Vi söker behörig och engagerad lärare i MA/NO, som vill göra skillnad för eleverna varje dag. Extra intresse inom ämnena biologi och kemi, god samarbetsförmåga och vana att analysera elevernas lärande är meriterande. Du ska tillsammans med skolledning och kollegor vilja fortsätta att utveckla dig själv samtidigt som du bidrar till att Högsätra skola fortsätter att utvecklas till en skola i framkant. Vi söker rätt person för uppdraget!

Övrigt
Lidingö stad tillämpar individuell lönesättning.

Tillträde 11 augusti 2021

Inför rekryteringsarbetet har Lidingö stad tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Område Lidingö
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 maj 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Vill också du ha ett jobb som är till nytta och glädje för andra människor? Där du är med och formar hur vårt samhälle ska se ut i framtiden. Där du får vara ditt bästa jag.

I Lidingö stad hör arbete samman med hälsa. Vi satsar helhjärtat på utvecklande ledarskap och på dig som person. Med 2500 färgstarka kollegor inom 260 olika yrken, så behöver din vardag aldrig bli grå.

Gå in på lidingo.se/jobb så får du veta hur det är. På riktigt.