Fastighetstekniker med Truckkort!

Fastighetstekniker med Truckkort!

Är du en problemlösare? Har du truckkort? Vill du ha ett sommarjobb? Stämmer detta in på dig? Tveka inte, skicka in din ansökan nu eller tipsa en vän!

Dina arbetsuppgifter

Som fastighetstekniker med truckkort kommer man att ta hand om alla leveranser och sedan distribueras till respektive avdelning. Leveranserna innehåller framförallt mat/dryck, men kan även vara kontorsmaterial. Resterande tid handlar det mycket om att vara en problemlösare där man ser mindre brister som man själv kan fixa.
  • Ta emot leveranser
  • Skötsel av utomhusmiljöer
  • Snickeri och målning
  • Underhåll av fastigheten
Din profil

Vi söker dig som trivs med högt tempo, har god kommunikation och samarbetsförmåga, Du är ansvarstagande, lösningsfokuserad och är handlingskraftig. Du har ett utpräglat kvalitetstänk och en känsla för detaljer samtidigt som du är flexibel och kan prioritera. Vidare är du nytänkande, har en stark vilja att bidra och har lätt för att skapa, upprätthålla och utveckla relationer i din om givning.
Krav:
  • Truckkort
  • Svenska i tal och skrift
  • Engelska
  • Relevant utbildning inom Fastighetstekniker (VVS/El/Ventilation)
Meriterande:
* Erfarenhet inom liknande arbete

Villkor

Start: Omgående
Arbetstider: Varierande arbetstider
Omfattning: Sommarvikariat, Deltid 50% men finns chans till förläning efter sommaren
Placeringsort: Lidingö
Lön: Enligt överenskommelse
Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Jenny Brindon
Telefon 0722098436
Område Lidingö
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Deltid
Sista ansökningsdag 26 juni (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget grundades 1910 och har sedan dess varit pionjär och drivit utvecklingen av hotellbranschen. De bedriver verksamheten inom segmentet för mellanklasshotell genom deras branschledande varumärke. Deras kunderbjudande är oerhört populärt bland både företagskunder, privatresenärer och människor som enbart besöker oss för att äta, arbeta eller umgås. Under senare år har design och hela upplevelsemiljön blivit allt viktigare för gästerna ska trivas, känna sig hemma och bli nöjda. Något som exempelvis har inneburit att många av deras lobbyer har utvecklats till att fungera som "vardagsrum", där gästerna kan arbeta eller umgås.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.