Bilsäljare till Lidingö Bilforum

Bilsäljare till Lidingö Bilforum

Brinner du för kundrelationer och älskar att göra affärer? Då är det kanske dig som vi söker som begagnat säljare till Lidingö Bilforum. Vi erbjuder nu en tjänst på ett expansivt företag med stora målsättningar.

Som Bilsäljare hos Lidingö Bilforum tar du ansvar för hela processen från bearbetning, offert, sälj, leverans och uppföljning för att skapa en kundupplevelse utöver det vanliga.

Du kommer att ingå i ett team med lång erfarenhet på 8 personer som säljer, servar och vårdar samtliga bilvarumärken.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Rollen som bilsäljare innebär ett självständigt arbete enligt företagets försäljningsprocess. Du kommer att ta ansvar för hela processen från bearbetning, offert, sälj, leverans och uppföljning för att skapa en kundupplevelse utöver det vanliga. Du kommer att guida vår kund genom vårt lager av bilar samt även genom vår helhetslösning med service, bilvård och däckhotell.

Din profil

Vi söker dig som brinner för kundrelationer och älskar att göra affärer. Med det ser vi att du naturligt arbetar proaktivt och ständigt hittar och skapar nya affärsmöjligheter.

Av den anledningen ser vi det som en förutsättning att du har goda resultat från tidigare försäljning, från bilförsäljning eller t.ex. som telefonförsäljare, mötesbokare eller liknande där du via dokumentation påvisar dina tidigare prestationer.

Det viktiga är att det finns ett driv kring att ta affären i mål, samtidigt som du ser en vikt i att skapa långsiktiga kundrelationer. Just vår kundhantering är ett område vi ser som extra viktigt och kundnöjdhet är en viktig del av dina mål.

Övriga krav:
  • B körkort
  • Flytande svenska och engelska i tal & skrift
Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Lidingö Bilforum med Fordonsakademin. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Frågor om tjänsten besvaras av Matteus Gebrael:
0728536226
matteus@fordonsakademin.se
Mer info
Område Lidingö
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 11 aug 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fordonsakademin startade med fokus på att fylla det stora och viktiga behovet av personal inom fordonsbranschen. Vi har mångårig erfarenhet inom branschen vilket gör att vi enkelt förstår våra kunders behov i de olika affärsområdena. Detta gör att ni som kund kan slappna av och låta oss sköta hela rekryteringsdelen just efter ert behov.

Vi brinner för att matcha ihop arbetssökanden med företag, och därför sker vårt arbete helhjärtat till för att hela processen ska lyckas.