Förskollärare som vill ha sol och kul!

Förskollärare som vill ha sol och kul!

Om företaget

Välkommen till en både utomhus- och inomhusbaserad förskola som ligger naturskönt men ändå mitt i ett villaområde. Förskolan är väl etablerad och arbetar utifrån förskolans läroplan men lägger stor vikt vid utomhuspedagogik, friluftsliv, upplevelsebaserad inlärning och pedagogernas förhållningssätt till barnen. Personaltätheten är hög på förskolan med drygt 5 barn per pedagog samt att det finns en egen kock som både bakar och lagar mat från grunden, ofta med ekologiska ingredienser. Detta är en möjlighet att arbeta på en arbetsplats som erbjuder fina dagar i solen liksom härliga dagar i naturen.

Dina arbetsuppgifter

Att leda arbetet i barngruppen tillsammans med arbetslaget kommer du att göra. Du får även utbildning inom friluftsfrämjandets barnverksamheter och i andra aktuella ämnen. På förskolan finns ca 50 barn och 12 pedagoger, där hälften är förskollärare/lärare mot de yngre åldrarna.

Tjänsten är på heltid och tillsvidare. Förskolan erbjuder friskvårdsbidrag, pedagogiska måltider och vissa arbetskläder. Tillträde är augusti 2019.

Din profil

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare. Du är samarbetsvillig och värdesätter att arbeta i arbetslag. Du har bred social kompetens och kan på ett bra sätt bemöta andra pedagoger, barn och föräldrar. Ett eget friluftsintresse är meriterande då förskolans profil har sin grund i Friluftsfrämjandets verksamhet.

Är du den vi söker? Skicka in din ansökan redan idag via: clockworkpersonal.se/for-jobbsokande/

Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.

I denna rekrytering samarbetar förskolan med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering, som sköter hela processen. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare Safia Jaouhari 073 - 351 27 53

Titta gärna in på:
Facebook.com/skolbemanning
Instagram @skolbemanning
www.pedagogjobb.nu
Mer info
Kontaktperson Safia Jaouhari
Telefon 073-351 27 53
Område Lidingö
Yrkesroll Utbildning, Förskolelärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 juni 2019 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering finns till för dig som vill arbeta i skolans värld, från förskola till högskola. Vi bistår skolor och förskolor med bemanning och rekrytering av skolledare, förskollärare, lärare och övrig skolpersonal. Ambitionen är att fylla personalbehovet utan att skolorna själva ska behöva ägna timmar åt administrativt arbete. Vidare vill vi komplettera den befintliga personalstyrkan med allt från elevhälsa, resurspedagoger till rektorer/rektorstöd samt handledning vid komplexa elevärenden. Allt för att du och dina kollegor faktiskt ska få mer tid till det som är viktigt - att vara elevernas främsta resurs för inlärning. Vi är ett auktoriserat och ISO-certifierat bolag med kollektivavtal för lärare och annan skolpersonal.

Läs mer om oss på www.clockworkpersonal.se och www.pedagogjobb.nu