Musiklärare med grundton trygghet

Musiklärare med grundton trygghet

Om företaget

En fristående skola som är belägen centralt i soliga Lidingö kommun. Det finns bra kollektiva förbindelser och parkeringsmöjligheter i sammanhang till skolan.

Dina arbetsuppgifter

Till vår samarbetsskola söker vi en musiklärare. Du kommer att undervisa i årskurserna F-5 och ingå i ett mellanstadiets arbetslag samt ett samarbete med en ytterligare musiklärare. Uppdraget avser en tillsvidareanställning varav 6 månaders provanställning med start i januari 2021 eller enligt överenskommelse.

Din profil

Vi söker dig som trivs i skolans värld och har ett strukturerat förhållningssätt till att få eleverna att lyckas. Som person är du strukturerad men också trygg och relationsstyrd i ditt ledande. Du har en god pedagogisk förmåga och kan leda eleverna mot uppsatta betygsmål samt kollegor mot ett välfungerande arbetslag. Du är målmedveten inom ditt ämne samtidigt som du är en lagspelare gällande skolans övergripande utveckling och trivsel. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och erfarenhet.

Utöver ovanstående är du som söker utbildad musiklärare med kombination lärare i fritidshem alternativt har du erfarenhet av undervisning i naturkunskap. Detta då musiklärartjänsten utgör 70% men vid önskemål av 100% finns goda möjligheter att kombinera med antingen naturkunskap för mellanstadium alternativt lärare i fritidshem. Därför är behörighet i någon av dessa ämnen meriterande.

Ansökan

Du är varmt välkommen med din ansökan!

Är du den vi söker? tveka då inte utan skicka in din ansökan redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.

I denna rekrytering samarbetar skolan med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering, som sköter hela processen.
Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb
Titta gärna in på:
Facebook.com/skolbemanning
Instagram @skolbemanning
www.pedagogjobb.nu
Mer info
Kontaktperson Safia Jaouhari
Telefon 073-351 27 53
Område Lidingö
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 nov 2020 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork skolrekrytering rekryterar och bemannar all skolpersonal över hela Sverige.

Med stora upparbetade nätverk och fokus på hög kvalité har vi snabbt fått förtroende av Sveriges största utbildningsföretag och kommuner.

Vi är inte ytterligare ett bemanningsföretag, vi är Clockwork - och vi kan skola! Vi har själva bakgrund som lärare, så när ni samarbetar med oss får ni all vår kompetens på köpet.

Läs mer om vår resa: www.clockworkpersonal.se