Assistant Store Manager till Circle K Lidingö, Stockholm

Assistant Store Manager till Circle K Lidingö, Stockholm

BE WHAT YOU WANT TO BE.

Only you set the limits.

Assistant Store Manager (ASM)

Söker du efter nya möjligheter eller början på en livslång karriär? Oavsett vart du är på väg, låt oss göra resan tillsammans.

Våra medarbetare beskriver andan på stationen som inkluderande, målmedveten och energigivande. Vi bryr oss om varandra och med en stor portion humor ser vi till att både kollegor och kunder trivs hos oss.

Din viktigaste uppgift hos oss är att leverera snabb och vänlig service i toppklass. Våra kunder ska alltid mötas av ett leende och det där lilla extra. Våra medarbetare är dem som skiljer oss från våra konkurrenter och känslan de skapar är anledningen till att våra kunder kommer tillbaka. Det är därför vi engagerar oss i din personliga och yrkesmässiga utveckling.

Som ASM samarbetar du med din Store Manager och rustas för att i framtiden driva din egen station. Du och teamet på stationen arbetar tillsammans med de dagliga rutinerna och i kontakterna med kunderna. När Store Manager inte är på plats är det du som ansvarar för stationen och teamet som dennes ersättare. Arbetsuppgifterna är omväxlande och arbetstempot stundtals hektiskt. Både små och stora problem måste lösas och ingen arbetsdag är den andra lik, med ett undantag - kunden är alltid i fokus!

Exempel på arbetsuppgifter:
 • Leda och motivera teamet
 • Försäljningsuppföljning
 • Leda säljtävlingar
 • Schemaläggning
 • Ta hand om kunderna
 • Hålla butiken i toppskick
Rollen kräver att du har jobbat med försäljning tidigare och uppvisat goda resultat. Erfarenhet av ledarroller eller liknande är meriterande. Du har minst gymnasiekompetens och B-körkort. Arbetstiden är varierande på schema, vilket betyder att även kvällar och helger ingår.

Vem är du?
 • Modig
 • Självständig
 • Anpassningsbar problemlösare
 • Driven och vill alltid uppnå goda resultat
 • Gillar att få andra att växa
 • Kund- och serviceorienterad
 • Sinne för ordning och reda
Då rollen är ett steg mot att bli en framtida Store Manager hos oss har du ambitionen och viljan att utvecklas till en ledare inom Circle K. Om du är redo att forma vår resa, kommer vi att forma din. Ditt första mål på vägen mot Store Manager är en plats i Circle K:s ledarprogram. Så, stanna en stund eller stanna för alltid. Dina kunder och kollegor kommer att se till att du aldrig har tråkigt på vägen.

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag: 21/2-2019

Kontaktperson: Emma Ögren Johansson

Mejl: emmog@circlekeurope.com
Telefonnummer: 0722 11 44 47


Välkommen med din ansökan! Efter att du fyllt i dina uppgifter kommer du få genomföra ett test där du ställs inför olika situationer som kan uppstå i arbetet hos oss.
Testet tar cirka 10 minuter att fylla i och är obligatoriskt för att din ansökan ska gå vidare i vår rekryteringsprocess.
Mer info
Område Lidingö
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 feb (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Circle K är en av världens ledande butiks- och bensinstationskedjor och har cirka 12 000 försäljningsställen i sitt nätverk i Nordamerika (USA och Kanada), Europa (Norge, Sverige, Danmark, Polen, Baltikum och Ryssland), Asien och Mellanöstern. Vi är en familj som består av nästan 100 000 handlare som gör livet enklare för våra kunder i hela världen. Vi strävar efter att bli kundens första val som närbutik och bensinstation i hela världen. Våra butiker är kända för att erbjuda ett brett sortiment av kvalitetsprodukter och tjänster i en snabb, vänskaplig och ren miljö. ACT with PRIDE är vårt motto. Det definierar oss och skiljer oss från mängden. ACT with PRIDE representerar vårt DNA, kärnan i vårt företag som genomsyrar allt vi gör. PRIDE står för People, Results, Improvement, Development och Entrepreneurship.