Engagerad fastighetsskötare sökes till Lidingö med start den 1 september 2019

Engagerad fastighetsskötare sökes till Lidingö med start den 1 september 2019

BK Kraft söker engagerad fastighetsskötare till vårt fastighetsbestånd på Lidingö/Täby/Östermalm.

Vi söker dig som är självgående och tar ansvar för att arbetsuppgifter blir genomförda. Du är en person som vill lära sig nya saker och antar utmaningar, planerar sitt arbete, är noggrann och gillar att ha ordning och reda. Vi ser att du är social och har ett trevligt och professionellt bemötande mot kunder och arbetskamrater. Du är företagets ansikte utåt i relationen med våra kunder och uppdragsgivare.

Krav    • Körkort (B)


    • Talar mycket god svenska.


    • Minst 3 års arbetslivserfarenhet av fastighetsskötsel


    • Vana att arbeta med elektroniska order via mobil och dator.


Meriterande

Det är meriterande om
du har utbildning och mångårig erfarenhet av fastighetsskötsel, elektrisk installation, vvs och ventilation. Lokalkännedom om Lidingö.

Arbetsuppgifter

Tillsyn och underhåll av fastigheter så att värme, ventilation, tvättstugor, portar, dörrar och andra tekniska system fungerar och därmed bidra till kostnadseffektiva och miljövänliga lösningar. Identifiera tänkbara problem och därefter vidta lämpliga åtgärder. Det innebär att du själv gör felanmälningar och utför eller samordnar reparationer. Vi utför arbeten även åt boende och hyresgäster. Det kan gälla sådana saker som rensning avlopp, felsökning el, justering av fönster och dörrar samt enklare reparationer. Felanmälningar dokumenteras och följs upp konsekvent tillsammans med den administrativa avdelningen och frekvent återrapporteras till de berörda. För att förekomma akuta fel ska tillsynsarbetet planeras. Vid större fel bör du anlita en hissmontör, elektriker eller någon annan specialist.

Arbetet innebär även yttre skötsel efter säsong, såsom gräsklippning, ogräsrensning och snöröjning.

Ansökan

Du är välkommen med din ansökan som du kan maila till support@bkkraft.se.
Till ansökan vill vi att du bifogar CV och personligt brev. I ditt personliga brev ser vi gärna att du beskriver vad du gör för att ge bra kundbemötande.

Då företaget har flera manliga anställda ser vi gärna kvinnliga sökanden.

Anställning

Tjänsten avser tillsvidare anställning med start 1 September
2019 och månadslön med provanställning på 6 månader

För frågor kring ansökan
Vänligen kontakta Ronnie på support@bkkraft.se
Mer info
Kontaktperson Ronnie Sten
Email Mejla Ronnie Sten
Område Lidingö
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 juni 2019 (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

BK Kraft erbjuder bred och kvalificerad kompetens inom teknisk förvaltning, fastighetsservice samt projektledning och har de senaste 20 åren bedrivit sin verksamhet huvudsakligen på Lidingö. Kunderna är många, av varierande storlek och har i många år förnyat sitt förtroende för oss. Företagets mål är alltid att utföra entreprenaden på ett för kunden kostnadseffektivt sätt, både på kort och lång sikt. Vårt fokus är att vidmakthålla och i förekommande fall förbättra fastighetens tekniska status genom förebyggande åtgärder.

Vi kännetecknas av hög tillgänglighet, familjärt bemötande och professionellt utförande av vårt uppdrag. För att läsa mer om oss besök www.bkkraft.se