BK Kraft söker fler duktiga fastighetsskötare med inriktning på utemiljö

BK Kraft söker fler duktiga fastighetsskötare med inriktning på utemiljö

Vi på BK Kraft söker fler duktiga fastighetsskötare med inriktning på utemiljö.

Vi söker dig som gillar att ta ansvar och är självgående. Du ska vara social och ha ett bra bemötande mot dina kunder och arbetskamrater. Du är en person som är villig att lära dig nya saker, gillar utmaningar, är noggrann, lojal och tänker långsiktigt. Du är bolagets ambassadör i fastigheterna och har daglig kontakt med våra trevliga hyresgäster. Vi ser att du beroende på säsong är ansvarig för vår utemiljöavdelning

Krav:
  • God social kompetens, lojal, noggrann med tider
  • Körkort
  • Behärskar svenska i tal och skrift flytande
  • Flera års erfarenhet av fastighetsskötsel samt trädgård


Meriterande:

Du har kundskap och utbildning av något slag inom fastighetsskötsel, elektrisk installation, vvs, ventilation och trädgård

Lokalkännedom om Lidingö

Arbetsuppgifter

Som medarbetare i vårat fastighetsskötarteam kommer du att vara ansvarig för vår utemiljö med eget ansvar och planering samt genomförande av arbetet.

I övriga arbetsuppgifter ingår allmän tillsyn och kontroll samt identifiera/lösa tänkbara problem för hyresgästerna och boende och se till att vidta lämpliga åtgärder. Exempelvis se till att värme, ventilation, tvättstugor, portar, dörrar och andra tekniska system fungerar och bidra till besparande och miljövänliga lösningar. Arbetet kräver att du själv åtgärdar felanmälningar och utför mindre reparationer i lägenheter som avlopp, felsökning el, mindre elarbeten samt mindre reparation av vitvaror. Inkomna felanmälningar måste dokumenteras och följas upp konsekvent tillsammans med den administrativa avdelningen och även frekvent rapportera tillbaka. För underhåll av fastigheterna uppkomna fel ska du kontinuerligt avhjälpa fel Det gäller att planera tillsynsarbetet så att akuta fel inte skall uppstå. Om större fel uppkommer bör du anlita en hissmontör, elektriker eller någon annan specialist.

I din ansökan vill vi att du bifogar CV och personligt brev. I ditt personliga brev vill vi att du beskriver vad du gör för att ge bra kundbemötande.

Vi erbjuder en fulltidslön med provanställning på 6 månader och tillsvidare anställning därefter.
Mer info
Email Mejla Bror Kai Kraft AB
Område Lidingö
Yrkesroll Fastighet, Fastighetsskötare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bkkraft.se
Sista ansökningsdag 26 dec 2020 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på BK Kraft arbetar på uppdrag av förvaltningsbolag, enskilda fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och privatpersoner.

Vi erbjuder bred och kvalificerad kompetens inom fastighetsservice.

Våra kunder finns på Lidingö samt i Stockholms innerstad,

Sedan 1995 har vi underhållit våra kunders fastigheter och sett till så att allt fungerar som det ska.

Vår målsättning är att upprätta bra service för både fastighetsägare och boende.