Proffssäljare Beijer Lidingö

Proffssäljare Beijer Lidingö

På Beijer har vi ett gemensamt mål som alla anställda arbetar mot. Vi ska vara branschens överlägset bästa säljmotor. Beijer Lidingö söker nu ytterligare en proffssäljare för att utöka vårt starka säljteam. För att passa i rollen har du hög drivkraft, vilja och älskar sälj. Du får chansen av att vara en del av ett företag med hjärta och engagemang för våra medarbetare och kunder.

Arbetsbeskrivning

Som proffssäljare på Beijer är du vårt ansikte utåt då du är en driven och engagerad säljare med mycket god kundkontakt. Du arbetar huvudsakligen med att utveckla den lokala försäljningen mot våra viktigaste proffskunder. Ditt främsta mål är att skapa personliga, varaktiga relationer med både nya samt befintliga kunder och tillsammans med dem driva försäljningen framåt. Du besitter en nyckelroll med möjligheten att lägga grunden för en framgångsrik försäljning inom Beijer. I arbetsuppgifterna ingår även kundmottagning på filialen, lämna offerter, teckna avtal, ta emot order och arbeta i vårt affärssystem Trygg.
Du kommer att vara placerad på vår filial på Lidingö och huvudsakligen arbeta med försäljning på befintliga kunder men även arbeta ute på fältet med nykundsbearbetning.

För att passa i rollen
tror vi att du är en person med ett starkt driv, ett lösningsorienterat sinne samt besitter en proaktivitet i ditt dagliga arbete. Vi ser också att du trivs med att bygga relationer och har en stark social ådra. Rollen sätter krav på din kunskap och ditt intresse inom byggmaterial samt resultatrik försäljning. Vidare trivs du i ett företag som ser till mycket självständigt ansvar, flexibilitet, strategiskt tänk och en öppenhet mellan såväl kollegor som kunder. Körkort är ett krav för tjänsten. Kunskap och erfarenhet inom bygghandelsförsäljning är vital för att lyckas i rollen som Proffssäljare. Det är proffsen som ställer frågor.

Vad erbjuder Beijer?

Att vara del av ett företag och team som har ett starkt fokus på att utnämna och lyfta upp våra medarbetare ute på filialerna. Proffssäljrollen är en av våra viktigaste roller där god prestation och engagemang uppmuntras. Beijers värdeord är stolta
, passionerade
och schyssta
vilket är precis det vi eftersöker i framtida medarbetare!

Teamet:

Du kommer bli en del av ett härligt säljteam som genom framgångsrikt samarbete har roligt på arbetet. Den gemensamma motivatorn är att vi brinner för vår byggbransch och är oerhört stolta att tillhöra den största helägda bygghandelskedjan i Sverige. Du rapporterar till säljchef på filial.
Varmt välkommen till oss!

För frågor om tjänsten kontakta Denise Nilsson, HR specialist Beijer, denise.nilsson@beijerbygg.se
Tjänsten är på heltid och tillsvidare med placeringsort Lidingö. Löpande urval & intervjuer. Vi tar inte emot ansökningar via mail utan hänvisar till ansökningsformulär. Vi kontaktar samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

Sökord: Proffssäljare, företagssäljare, säljare, försäljning, byggmaterial, proffskunder, inköp, order, leverans, offert, kundkontakt, kundansvar, innesäljare, företagskunder, account manager, retail
Mer info
Område Lidingö
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 82 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter drygt 7 miljarder SEK och har mer än 2000 anställda. Beijer Byggmaterial ingår i STARK GROUP som är Nordeuropas ledande distributör av byggmaterial med verksamhet i Danmark, Grönland, Norge, Sverige, Finland och Tyskland. STARK GROUP erbjuder ett brett utbud av tjänster till både entreprenörer och professionella hantverkare. STARK GROUP äger STARK i Danmark och Grönland, Neumann Bygg i Norge, Beijer Byggmaterial i Sverige, STARK i Finland och STARK i Tyskland.