Undersköterskor/vårdbiträden

Undersköterskor/vårdbiträden

Du tycker om att möta människor och vill att de äldre ska få fortsätta leva ett värdigt och tryggt liv. Du trivs bra med att hitta nya sätt att lösa situationer och du är trygg i dig själv, närvarande, lyhörd och intresserad.

Arbetet kräver goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

För att arbeta hos oss måste du vara 18 år.

I uppdraget ingår omsorgsarbete och vanligt förekommande arbetsuppgifter som undersköterska eller vårdbiträde. Du ska hjälpa de äldre med allt från dusch och påklädning till matlagning, inköp och promenader. Du kommer att ha ett nära samarbete med kollegor, samordnare och enhetschef. Vårt mål är att ge kunderna livskvalitet genom goda möten.

Inom omsorgs- och socialförvaltningen i Lidingö stad arbetar 900 medarbetare.

På Baggeby gårds servicehus arbetar vi med hemtjänstinsatser och hälso- och sjukvård inom verksamheten där ett biståndsbeslut ligger som grund för insatserna som ska utföras. Vi erbjuder en rolig arbetsplats med utrymme för individuell utveckling.

Nu söker vi sommarvikarier och timanställda till vår äldreomsorg på Baggeby gård.

Tillträde enligt överenskommelse.

Vi tillämpar individuell lönesättning.

Inför rekryteringsarbetet har Lidingö stad tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Område Lidingö
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill också du ha ett jobb som är till nytta och glädje för andra människor? Där du är med och formar hur vårt samhälle ska se ut i framtiden. Där du får vara ditt bästa jag.

I Lidingö stad hör arbete samman med hälsa. Vi satsar helhjärtat på utvecklande ledarskap och på dig som person. Med 2500 färgstarka kollegor inom 260 olika yrken, så behöver din vardag aldrig bli grå.

Gå in på lidingo.se/jobb så får du veta hur det är. På riktigt.