Studenter till meriterande deltidsjobb hos Falck!

Studenter till meriterande deltidsjobb hos Falck!

Drivs du av att hjälpa människor, ge god service och söker ett långsiktigt extrajobb vid sidan av dina studier? Är du dessutom en fena på att ha telefonen och datorn som dina främsta verktyg? Vi söker nu flera operatörer som vill utvecklas och satsa på framtiden tillsammans med Falck på Lidingö. Är detta du? Tveka inte, sök tjänsten idag!

Information om uppdraget

Falck har sedan år 1950 arbetat för att förebygga olyckor, sjukdom och nödsituationer och att ge snabb professionell hjälp åt dem som råkat illa ut. De beskriver sig själva som "människor som hjälper människor". Denna mentalitet genomsyrar självklart även positionen som operatör. I denna position kommer du att arbeta i en räddningscentral för att hjälpa människor som har olika typer av problem med sitt fordon. Arbetet sker genom att besvara inkommande samtal från kunder runt om i Sverige och övriga Europa. Du kommer att arbeta kundvårdande samt rådgivande och ge svar på varierande frågor beroende på kundens situation.

Dina främsta arbetsverktyg är telefon och datorn då arbetet består till stor del av sökning/registrering av information samt andra administrativa sysslor. En viktig aspekt är alltså att du har datorvana och känner dig bekväm i att exempelvis se över olika system. Under uppdragets inledning kommer du att få en gedigen utbildning för att ge dig de rätta verktygen för att lyckas i rollen som operatör hos Falck.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
 • Besvara inkommande samtal från kunder runt om i Sverige och övriga Europa
 • Arbeta med telefon och dator som främsta verktyg
 • Arbeta rådgivande och ge svar på varierade frågor utifrån kundens situation.
Vi söker dig som
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift
 • Mycket meriterande om du har bil- eller teknikintresse samt tidigare erfarenhet av liknande uppgifter inom exempelvis larmcentral eller teknisk kundtjänst.
 • Meriterande är om du behärskar flera språk, framförallt tyska, franska och spanska
 • Studerar på en eftergymnasial utbildning med minst 1.5 år kvar av din utbildning
 • Är flexibel med arbetstider, då du kommer att ha två ordinare pass i veckan a 4 timmar, men gärna kan hoppa in med kort varsel och jobba mer under exempelvis påsk, jul och sommar.
Som person värdesätter du att hjälpa andra människor och är bekväm med att ha telefonen som främsta arbetsredskap. Du är en serviceinriktad lagspelare som brinner för att ge god service. Du behöver kunna hantera datorn obehindrat då det gäller att söka och registrera ärenden. Andra egenskaper som beskriver dig är att du är en stresstålig, punktlig, självgående och en problemlösande person som sätter kundens välbefinnande i fokus.

Övrigt:
 • Start: Omgående
 • Arbetstid: Enligt schema, arbetspass två gånger i veckan förlagda mellan klockan 11-15. Mer under helgdagar och sommar. Gärna även med möjlighet att hoppa in med kort varsel vid behov.
 • Plats: Lidingö, huvudkontor
 • Utdrag från Polisens belastningsregister kommer vara en del i denna rekryteringsprocess.
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och xx önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Falck Sverige har cirka 3000 anställda och omsätter omkring 2,5 miljarder SEK. För mer information om Falck: www.falck.com.