Copywriter till ledande i stockholm

Copywriter till ledande i stockholm

Vi söker nu en Copywriter till ett konsultuppdrag med start omgående. Kunden är det ledande gasbolaget i Norden och Baltikum. Som ledande inom tekniktillämpning söker de ständigt efter nya sätt att förse sina kunder med högkvalitativa produkter och innovativa lösningar. Har du erfarenhet av att arbeta som Copywriter sedan tidigare och söker nu nästa utmaning? Se hit, vi rekryterar löpande. Sök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker en Copywriter till vår kund i Stockholm.

Kontoret som du kommer att utgå ifrån ligger på Lidingö.
Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig sex månader framöver.

Arbetsuppgifter

Som Copywriter kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta med PR och storytelling i sociala samt digitala kanaler. Vidare kommer rollen innebära arbete med att anpassa kommunikation utefter målgrupp och kanal för bästa möjliga utfall. Rollen som Copywriter kommer även att innebära ett ansvar som produktionsledare, som innebär att förvandla komplexa, kreativa koncept till skarp och lyckad kommunikation genom minutiös planering samt starkt ledarskap.

Vi söker dig som
 • Skriver och talar obehindrat på både svenska och engelska då det krävs för den dagliga kommunikationen
 • Har erfarenhet av att arbeta med PR och Storytelling sedan tidigare
 • Har arbetat i sociala och digitala kanaler sedan tidigare
 • Har goda färdigheter i att kommunicera i skrift samt en god förmåga att anpassa din kommunikation efter målgrupp och kanal
 • Har erfarenhet av produktionsledning sedan tidigare
Som person är du kommunikativ och flexibel. Då det periodvis är hög arbetsbelastning ser vi att du är van att arbeta vid högt arbetstempo. Vidare är du noggrann och har en förmåga att självständigt strukturera ditt arbete.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, 6 månaders vikariat
 • Lön: Enligt överenskommelse
 • Placering: Lidingö, Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på STW06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Lidingö
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork